Hotell i Neapel

Chiaja Hotel de Charme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Oavsett om det är första eller tionde gången du ska besöka Neapel är det svårt att finna en bättre placering än Via Chiaia där du finner Chiaja Hotel de Charme. Du bor ett stenkast från shoppinggatan Via Toledo samt flera sevärdheter, inte minst det världsberömda caféet Gambrinus, men även nära det arkeologiska museet. Den trevliga hamnpromenaden ligger också få minuters promenad från hotellet så det är smidig tillgång till de färjor som bl.a. går till öarna Capri, Procida och Ischia. Området Chaia är berömt för den sköna stämningen och den hjälpsamma lokalbefolkningen samt utmärkt shopping i Neapel.

Lady & Luffsen

Hotellet har inte fått sitt namn utan anledning. Dels är det ett charmigt område där du snabbt får tankarna att leda till Lady & Luffsen, med tvätt som hänger mellan husen och små gator med lokala restauranger. Det är också ett charmigt hotell som ligger i en gammal byggnad där du kommer in till hotellet via en innergård. Inredning är ståtlig och man har lagt vikt på de små detaljerna. Hotellet har reception, hiss, liten bar, frukostrestaurang, aircondition och trådlöst internet.

Läs mer om Chiaja Hotel de Charme

Charmiga men enkla rum

De 27 rummen är charmigt inredda men också enkla i klassisk stil. De är utrustade med förvaringsbox, TV, telefon, aircondition, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Chiaja Hotel de Charme

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map