Hotell i Neapel

Chiaja Hotel de Charme

 
Chiaja Hotel de Charme är inte tillgänglig i dagsläget
Chiaja Hotel de Charme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Oavsett om det är första eller tionde gången du ska besöka Neapel är det svårt att finna en bättre placering än Via Chiaia där du finner Chiaja Hotel de Charme. Du bor ett stenkast från shoppinggatan Via Toledo samt flera sevärdheter, inte minst det världsberömda caféet Gambrinus, men även nära det arkeologiska museet. Den trevliga hamnpromenaden ligger också få minuters promenad från hotellet så det är smidig tillgång till de färjor som bl.a. går till öarna Capri, Procida och Ischia. Området Chaia är berömt för den sköna stämningen och den hjälpsamma lokalbefolkningen samt utmärkt shopping i Neapel.

Lady & Lufsen

Hotellet har inte fått sitt namn utan anledning. Dels är det ett charmigt område där du snabbt får tankarna att leda till Lady & Lufsen, med tvätt som hänger mellan husen och små gator med lokala restauranger. Det är också ett charmigt hotell som ligger i en gammal byggnad där du kommer in till hotellet via en innergård. Inredningen är ståtlig och man har lagt vikt på de små detaljerna. Hotellet har reception, hiss, liten bar, frukostrestaurang, luftkonditionering och Wi-Fi.

Läs mer om Chiaja Hotel de Charme

Charmiga men enkla rum

De 27 rummen är charmigt inredda men också enkla i klassisk stil. De är utrustade med kassafack, TV, telefon, luftkonditionering, Wi-Fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Chiaja Hotel de Charme

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Chiaja Hotel de Charme

Läs personliga omdömen av Chiaja Hotel de Charme som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Chiaja Hotel de Charme. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Chiaja Hotel de Charme

Läs mer
 
search map