Hotell i Neapel

Best Western Hotel Plaza

 
Best Western Hotel Plaza är inte tillgänglig i dagsläget
Best Western Hotel Plaza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Napoli är värd en hel resa

Napoli är en av de översedda storstäderna i Italien, något som är mycket synd, då den har så otroligt mycket att erbjuda. Staden kan bland annat stoltsera med ett kungligt slott, en av de bästa operahusen i Europa, konst i världsklass, ett världsberömt arkeologiskt museum, konstmuseum, romerska ruinstäder, shopping - och så ska vi inte glömma att Napoli är staden, där pizzan uppfanns! Det är möjligt att staden har ett lite halvdant rykte, men du ska inte låta dig skrämmas av detta, för har du tagit språnget, kommer du att älska staden. Så mycket att du kommer att återvända om, och om igen.

Bra och centralt läge

Best Western Hotel Plaza ligger cirka 200 meter från centralstationen i Napoli. Det innebär, att det är ett perfekt övernattningsställe om du ankommer med ett sent flyg, och endast har behov av en övernattning innan du ska vidare - eller tvärtom, om du ska med ett tidigt flyg, för stationen ligger endast 6 km från flygplatsen. Om du dock planerar att stanna i Napoli några dagar, och önskar att få se och uppleva så mycket som möjligt, kan detta också vara ett bra val. Här bor du nära både tåg, metro och lokala bussar som kan föra dig i alla riktningar - även till den romerska ruinstaden Pompeji, och den berömda Amalfikusten.

Läs mer om Best Western Hotel Plaza

Över det böljande blå

Napoli är en av Italiens största hamnstäder, och det är också härifrån båtarna seglar till de små paradisöarna Capri, Ischia och Procida, som redan för flera tusen år sedan lockade romerska kejsare, tack vare deras skönhet. Från Napoli kan du också ta båten till staden Sorrento, och under vissa tidpunkter på året, hela vägen till Amalfikusten.

Frukost med utsikt

På Best Western Hotel Plaza får du mycket för pengarna. Det är inte det bästa 4-stjärniga hotellet i Napoli, men det är prisvärd sett till stadarden. Hotellet är inrett i ett före detta palats från 1900-talet, och har bland annat en reception, och en mindre lobby. Frukosten serveras på takterrassen, där du kan njuta av utsikten över stadens tak medan du intar dagens första mål.

Enkelt inredda rum

Hotellet har knappt 60 rum, fördelade på flera våningar. Några har balkong, men långt ifrån alla. Alla rum har aircondition, wifi, TV, telefon, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Best Western Hotel Plaza

Dölj texten
 
 
search map