Hotell i Neapel

BW Signature Collection Hotel Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i exklusiva Posilipo

Posilipo är ett av Neapels mer exklusiva bostadskvarter. Det ligger på en bergssida ovanför hamnen och utsikten är makalös. Området har varit populärt i många hundra år, och är du intresserad av historia, kan du se fram emot många romerska ruiner i området. Det finns flera romerska villor, men också en enastående amfiteater i grannstaden Pozzuoli, varifrån du också kan ta båten till de bildsköna öarna Procida och Ischia. I Neapels centrum finns offentlig transport, och kommer du i bil kan du parkera i närheten av hotellet mot betalning. Själva hotellet är inte historiskt. Det byggdes 1985 och har sedan dess renoverats löpande.

Takterrassen är en sann pärla

Hotellets stora plus är takterrassen, varifrån du kan njuta av den fantastiska utsikten. Restaurangen ligger också på taket, och det betyder att det också är en populär plats att fira bröllop eller andra stora händelser - för vem drömmer inte om att kunna spendera en viktig dag i livet omgiven av dessa spektakulära omgivningar. Hotellet har naturligtvis en dygnsöppen reception, där du alltid kan få råd och hjälp med att planera din semester. Det finns flera trevliga lounger med sköna möbler, där du kan njuta av livet med en kall förfriskning och kanske en god bok.

Läs mer om BW Signature Collection Hotel Paradiso

Rummen på Paradiso

Rummen är fint inredda i klassisk stil och finns i flera olika kategorier. Det finns luftkonditionering på alla 74 rum, som också innehåller minibar, kassafack och LCD-TV. Med gratis internet via kabel och Wi-Fi kan du alltid koppla upp dig på nätet. Badrummen har dusch eller badkar och hårfön. Flera av superiorrummen har balkong, men detta kan inte garanteras på förhand.

Läs om rummen på BW Signature Collection Hotel Paradiso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map