Hotell i Neapel

B&B Zia Maria

Utsikt från frukostterrassen Rum utan balkong Badrum Frukostmatsalen och gemensamt uppehållsrum
 
B&B Zia Maria är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Zia Maria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neapel här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Zia Maria ligger i hjärtat av centrala Napoli där det romerska forum låg för 2.000 år sedan. Man tar hissen upp till den översta 6:e våningen där ett litet paradis väntar.

Våningen där Zia Maria finns har blivit helrenoverat i minimalistisk och elegant stil. Tack vare det centrala läget har man en fin utgångspunkt för att besöka stadens viktigaste monument och många museum. Staden bästa pizzeria och flera restauranger finner man precis utanför dörren.

I hallen nära receptionen finner man gratis internet-point.Frukosten serveras på terrassen varifrån man har utsikt över centrum och vulkanen Vesuvius, och när vädret inte tillåter inomhus i det välinredda uppehållsrummet.

Läs mer om B&B Zia Maria

B&B Zia Maria erbjuder fem rymliga rum i modern stil med nästan lite skandinaviska drag samt eget badrum med toalett och stor dusch. Samtliga rum är dessutom utrustade med aircondition och två av dem har kokvrå. Fyra av rummen har balkong med utsikt till torget och kyrkan San Gaetano eller till baksidan över lägreliggande terrasser. Vid bokning garanteras inte rum med balkong.

Dölj texten
 
 
search map