Hotell i Neapel

B&B Hotel Napoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i ett historiskt palats


B&B Hotel Napoli hette ursprungligen Hotel Cavour, och är inrett i ett historiskt palats från 1900-talet beläget på torget Piazza Garibaldi endast ett par hundra meter från centralstationen och det historiska centrum, där det finns fina möjligheter att insupa den härliga stämningen. Det 3-stjärniga hotellet är en bra bas för sightseeing runt Napolis alla sevärdheter, såsom museer och det kungliga slottet som ligger i närheten. Själva hamnen, varifrån du kan åka på utflykter till öarna Capri, Ischia och Procida ligger inte heller långt bort, och allt kan nås på några få minuter, antingen till fots eller med kollektivtrafik. Det är även enkelt att ta sig till den romerska ruinstaden Pompei samt den vackra Amalfikusten. Rådfråga gärna receptionen för tips.

Njut av utsikten från takterrassen

Detta B&B är ett enkelt men komfortabelt hotell utan någon lyx - okej, det skulle vara takterrassen, varifrån du har en helt enastående utsikt över staden och vulkanen Vesuvius. Det är inrett och möblerat i modern stil och har en härlig atmosfär. Det finns en reception som är bemannad dygnet runt, där du du alltid kan få goda råd. Det är också i lobbyn du finner en automat med dryck och snacks. Du har möjlighet att köpa till frukost till ett rimligt pris, och vill du ta med en av familjens fyrbenta vänner, kan detta också ordnas (mot ett tillägg). Om du ankommer i bil, kan hotellet arrangera parkera mot betalning. Det finns wifi överallt på hotellet...

Läs mer om B&B Hotel Napoli

Enkla men rymliga rum

Detta B&B har totalt 90 enkelt, men bekvämt inredda rum, alla i modern stil. Alla rum har aircondition, satellit-TV, wifi, kassaskåp och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Flera av rummen kan rymma upp mot 4 personer.

Läs om rummen på B&B Hotel Napoli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map