Omdömen från B&B Donna Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Donna Regina

Läs personliga omdömen av B&B Donna Regina som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Donna Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av B&B Donna Regina

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Donna Regina det lilla hotellet, en oas

Vi var beredda på att bli förvånad att komma in till detta lilla hotell, men det var mer. Vi klev in i ett vardagsrum, ett museum som fick oss att nästan tappa andan. Helt underbart! Vänliga människor som tog hand om oss, visade oss på kartan vad som måste ses naturligtvis med ett glas vin i handen som de bjöd på.
Frukosten var annolunda. Vi satt tillsammans med de andra gästerna och allt kändes familjärt.
Enligt rekommendationer beställde vi en hemlagad middag som vi åt tillsammans med familjen.
Värdinnan lagade helt underbara italiensk a rätter.
Även om Napoli är en skitig stad så är det skönt "att komma hem t hotellet" på kvällen.

Servicen från denna resebyrå är mer än väntad. Snabba svar och tips när du mailar.
En researrangör som bryr sig om kunderna:-)

Rekommendationer till andra gäster

Ett bra tips innan du reser, enklast att förflytta sig är tåg. Men beställ biljetter innan du reser. Långa köer i både Rom och Napoli, minst en timma el mer.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt B&B - centralt vid Napolis gamla stadsdel

Donna Regina ligger centralt, högst 20 min. promenad från central stationen.
Donna Regina har en speciell atmosfär tack vare konstverk, frukosten m.m.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni kommer med tåg från Roms flygplats - köp biljett i tobakskiosken på flygplatsen till Rom (termini). Om det finns tid, köp biljett från Rom till Napoli i biljettluckan på stationen (på flygplatsen) vid perrongen.
Ta taxi från Napoli centralstation (om man inte vill gå/har för mycket bagage)
Åk ut till Pompeji (ca 45 min.), Erculanum med regionaltåg (ca 30 min.). Tåg till Vesuvius; ta regionaltåget till Erculanum station där det finns transport med taxi till kanten av Vesuvius, därefter ca 20-30 min gång till kraterkanten. Åk först till Pompeji - sedan till det arkeologiska muséet.
Många bra pizzerior i närheten av Donna Regina.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Annorlunda på ett bra sätt...

Efter 2 veckors semester hos familjen i syditalien åkte vi tillsammans med våra 2 vuxna söner till Napoli.
När vi anlände till Donna Regina och stod i entrén, tänkte vi alla fyra att detta måste vara ett misstag, men när dörren öppnades uppenbarade sig ett fantastiskt ställe, fullt av atmosfär och kultur, och vi fick ett fantastiskt trevligt välkomnande. Donna Regina ägs av en mycket kreativ familj som målar, dansar, och älskar allt som är kultur. Det var härliga dagar och Napoli är spännande, kaotiskt, härliga människor och smutsigt. Vi hade fina härliga dagar.

Rekommendationer till andra gäster

Vi promenerade mycket i den gamla stadsdelen... Men de bra restaurangerna finns inte riktigt där. Vi hittade en bra Trattoria, "Il re Leone". För 45 euro fick vi alla god mat och öl/cocacola, och vänlig service.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum

Italiensk frukost - nybakade bakverk varje morgon.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Frukost
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Tillmötesgående, konsthistoriskt intresserad B&B-värd.

Superkul och annorlunda ställe i en ovanligt stor Napolitansk lägenhet med 6 meter högt i tak. Trevlig och kunnig värd, som ger många bra tips på sevärdheter och matställen som är värda att besöka. Napoli är en pärla, för dem som också tycker om Bangkok. Stället är beläget intill det vackra samtidsmuseet : Madre Museum.

Rekommendationer till andra gäster

Resturant Bellini, på plazza Bellini.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester i Napoli, på Donna Regina

B&B var lätt att hitta, vår taxichaufför frågade och sa att det kostade 2 euro om han skulle sjunga och 4 euro om han skulle låta bli! :)
Lokalerna var imponerade och servicen från värden Dominique var fin, med info om restauranger och sevärdheter i Napoli.
Rummet var stort och rymligt, med ett loft och två extra sängplatser som vi inte använde.
Ett litet minus var att där inte var mer än 2 galgar + 1 som var sönder, samt att det på badrummet inte fanns krokar till att hänga handdukar och kläder på.
Frukosten och servicen var fin.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
4-bäddsrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Gitte fra Hårlev boede på B&B Donna Regina i Napoli

Vi landade i Neapel lite sent lördag eftermiddag och trodde att vi skulle kunna åka direkt till Donna Regina och bli av med bagaget. Vi hade inte tagit hänsyn till att när (italienska) Bed and Breakfast och ansvarig ankomst ännu. 16, så det är först efter 16, så vi var tvungna att ta resväskor med oss ??i värmen och hitta ett ställe att äta i närheten. När vi kom tillbaka på. 16 fanns då också en söt ung man att ta emot oss. Vi fick höra att mr. Dominique (var på landet?) Och förmodligen kommer på söndag. Men om det fanns något som vi hade hjälp eller fråga om han kunde bli kontaktad av. telefon. När vi kom tillbaka från vår tur söndag eftermiddag, Dominique verkligen kom och måndagen efter frukost fick vi en översyn av sevärdheterna i Neapel och instruktioner för hur och inte minst vad vi bör äta. Vi följde flera av hans råd, och det beklagade vi verkligen inte. För det mesta vi hade hela huset till oss själva och det fungerade bra.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lone og Troels, Andreas og Louise fra Hornbæk boede på B&B Donna Regina i Napoli

Som det står i din beskrivning, bör du inte skrämmas av entrén, bakom eller på 4: e våningen döljer en vacker mångfacetterad upplevelse. Ägaren är mer än vanligt hjälpsamma och vältalig på engelska. Rummen var trevligt, och frukosten var utmärkt, också en plats som vi kunde föreställa oss att använda igen

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map