Omdömen från B&B Donna Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Donna Regina

Läs personliga omdömen av B&B Donna Regina som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Donna Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Toppställe

Otroligt charmig lägenhet med omtänksam personal.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
4-bäddsrum

Etagerum med dålig luft på andra våningen men med fläkt blev det ok
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Annorlunda och spännande

Spännande inramning i ett gammalt kloster med antikviteter. Gemytligt, lugnt och anspråkslöst.

Rekommendationer till andra gäster

Besök det underjordiska Neapel, det finns flera nedgångar till de ca 4 km långa gångarna.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Inte relevant.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och annorlunda

Trevligt B&B som kan rekommenderas. Ett spännande ställe att gå på upptäcktsfärd i, då det rymmer så många vackra saker och så mycket historia. Fin frukost och trevliga människor som driver stället. Dessutom ligger det fint i gamla historiska kvarter och med gångavstånd till stationen.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

Neapel som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Oas i Napoli

Som att träda in i ett privat museum och konsthall. Man har det som att man befinner sig i en Annan tid, och B&B Donna Regina osar av historia och 6 generationers samlade skatter. Rummet med moderna faciliteter och smakfullt inrett. Detta är ett privat hem som generöst öppnar sina dörrar för gästerna. Ytterst centralt placerat och värden är mycket hjälpsam med att visa väg till restauranger och sevärdheter. Härlig frukost i ett underbart kök. Klart rekommenderbart.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fascinerande logi

Efter den initiala paniken då vi under 20 minuter stått och bankat och ringt på dörren utan något svar, insåg vi att Donna Regina var ett intressant och bekvämt ställe.

Lite udda är nog den bästa beskrivningen och vi vill absolut rekommendera er att bo över där.

Bara ett till problem... det är 108 trappsteg att gå upp för och hissen gick sönder på vår andra dag.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Donna Regina det lilla hotellet, en oas

Vi var beredda på att bli förvånad att komma in till detta lilla hotell, men det var mer. Vi klev in i ett vardagsrum, ett museum som fick oss att nästan tappa andan. Helt underbart! Vänliga människor som tog hand om oss, visade oss på kartan vad som måste ses naturligtvis med ett glas vin i handen som de bjöd på.
Frukosten var annolunda. Vi satt tillsammans med de andra gästerna och allt kändes familjärt.
Enligt rekommendationer beställde vi en hemlagad middag som vi åt tillsammans med familjen.
Värdinnan lagade helt underbara italiensk a rätter.
Även om Napoli är en skitig stad så är det skönt "att komma hem t hotellet" på kvällen.

Servicen från denna resebyrå är mer än väntad. Snabba svar och tips när du mailar.
En researrangör som bryr sig om kunderna:-)

Rekommendationer till andra gäster

Ett bra tips innan du reser, enklast att förflytta sig är tåg. Men beställ biljetter innan du reser. Långa köer i både Rom och Napoli, minst en timma el mer.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt B&B - centralt vid Napolis gamla stadsdel

Donna Regina ligger centralt, högst 20 min. promenad från central stationen.
Donna Regina har en speciell atmosfär tack vare konstverk, frukosten m.m.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni kommer med tåg från Roms flygplats - köp biljett i tobakskiosken på flygplatsen till Rom (termini). Om det finns tid, köp biljett från Rom till Napoli i biljettluckan på stationen (på flygplatsen) vid perrongen.
Ta taxi från Napoli centralstation (om man inte vill gå/har för mycket bagage)
Åk ut till Pompeji (ca 45 min.), Erculanum med regionaltåg (ca 30 min.). Tåg till Vesuvius; ta regionaltåget till Erculanum station där det finns transport med taxi till kanten av Vesuvius, därefter ca 20-30 min gång till kraterkanten. Åk först till Pompeji - sedan till det arkeologiska muséet.
Många bra pizzerior i närheten av Donna Regina.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map