Omdömen från B&B Donna Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Donna Regina

Läs personliga omdömen av B&B Donna Regina som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Donna Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Super fint

Ett trevligt och fint ställe med mycket vänliga och tillmötesgående personer.
Vackra målningar på väggarna och antikviteter överallt, också på rummen.
Frukosten var god.

Rekommendationer till andra gäster

Stället ligger mitt i Neapel där det är mycket smutsigt.
Nära metro.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Bra, om man vill bo mitt i stan
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig övernattning

Vi var i Neapel med några vänner och hade tyvärr bara en övernattning i vackra Donna Regina. Utöver att stället var säreget, så var det också mysigt – och vi njöt av att äta en god och vällagad frukost i köket. Värden var trevlig och gav oss mycket information om Neapel. Synd och skam att vi bara hade planerat in en övernattning!

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Allt levde upp till förväntningarna

Vi var två vuxna och två barn, 5 och 8 år, på en förlängd weekend. B & B Donna Regina ligger i ett mycket genuint område i Neapel med väldigt smala gator och området känns mycket "Syditalien" med en massa liv och aktiviteter på gator och gränder dagarna i ända. Det finns massor av små, bra matställen och värden Dominic kan leverera rekommendationer till både sevärdheter och restauranger.

Frukostbordet var precis som det ska vara i Italien med bruschettas, omelett, nutellasmörgåsar och sockerkaka samt kaffe och färska juicer.

Rekommendationer till andra gäster

Var medveten om att det officiellt tillämpas ett fast pris på 16 EUR (oktober 2015) för att åka taxi från flygplatsen till centrala Neapel. Om man inte själv är uppmärksam på det ska man inte förvänta sig hjälp från föraren som lätt kan kräva 25 EUR :-)

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fin wifi-täckning i gemensamhetsutrymmet, men ingen täckning i själva rummet.
Restaurang

Det är ingen "restaurang" men frukostbordet var superbt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toppställe

Otroligt charmig lägenhet med omtänksam personal.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
4-bäddsrum

Etagerum med dålig luft på andra våningen men med fläkt blev det ok
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Annorlunda och spännande

Spännande inramning i ett gammalt kloster med antikviteter. Gemytligt, lugnt och anspråkslöst.

Rekommendationer till andra gäster

Besök det underjordiska Neapel, det finns flera nedgångar till de ca 4 km långa gångarna.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Inte relevant.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och annorlunda

Trevligt B&B som kan rekommenderas. Ett spännande ställe att gå på upptäcktsfärd i, då det rymmer så många vackra saker och så mycket historia. Fin frukost och trevliga människor som driver stället. Dessutom ligger det fint i gamla historiska kvarter och med gångavstånd till stationen.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

Neapel som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Oas i Napoli

Som att träda in i ett privat museum och konsthall. Man har det som att man befinner sig i en Annan tid, och B&B Donna Regina osar av historia och 6 generationers samlade skatter. Rummet med moderna faciliteter och smakfullt inrett. Detta är ett privat hem som generöst öppnar sina dörrar för gästerna. Ytterst centralt placerat och värden är mycket hjälpsam med att visa väg till restauranger och sevärdheter. Härlig frukost i ett underbart kök. Klart rekommenderbart.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fascinerande logi

Efter den initiala paniken då vi under 20 minuter stått och bankat och ringt på dörren utan något svar, insåg vi att Donna Regina var ett intressant och bekvämt ställe.

Lite udda är nog den bästa beskrivningen och vi vill absolut rekommendera er att bo över där.

Bara ett till problem... det är 108 trappsteg att gå upp för och hissen gick sönder på vår andra dag.

B&B Donna Regina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map