Omdömen från B&B Donna Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Donna Regina

Läs personliga omdömen av B&B Donna Regina som ligger i Napoli. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Donna Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart! En natt är för kort, stanna längre!

En perfekt vistelse i detta familjehem i Napolis hjärta. Signora Gabriella välkomnade oss till hennes hus med stor gästfrihet. Hemmet var tidigare ett kloster, men ägs nu av en familj som har fyllt väggarna med vacker konst (mycket är till salu). Frukosten (framförallt omeletterna) som lagas av Gabriella själv, var mycket speciella - och fick oss att önska att vi hade stannat ytterligare en kväll, så vi även kunnat äta middag i huset. Nästa gång! Vi kommer igen!

Napoli som semester-destination

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum Badessa

Älskade frukosten och konversationerna med ägarna!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

Napoli som semester-destination

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Mycket tillmötesgående

B&B Donna Regina ligger visserligen en bit utanför centrum (men nära turistattraktioner som muséet Madre och Capodimonte). Rummen är mycket välkomnande inredda och ägaren/personalen mycket behagliga och tar hand om gästernas minsta behov. Frukosten är kunglig. Tveka inte att boka ett rum här.

Napoli som semester-destination

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum Badessa
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Perfekt internet i hela lägenheten med icke existerande i detta rum då det ligger längst bort från routern.
Restaurang

Supergod frukost.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

Vi borde ha tänkt lite mera när vi bokade, Neapel har mycket att erbjuda. Eftersom vi bara var här en natt, fick vi inte se så mycket . Så vi gick runt i en mycket tvivelaktig stadsdel där vi hade en känsla av att vi skulle hålla i våra saker.
Det finns inte många matställen och det kan vara svårt att välja bland de få som har, eftersom de flesta är för lokalbefolkningen .

B & B Donna Regina var en bra plats att bo på. Det är mycket bra, så det måste tas med i beräkningen. Vi kan inte bedöma maten / frukost på plats när vi var tvungna att lämna klockan sju på morgonen och i stället bara erbjuder frukost klockan åtta.

Napoli som semester-destination

Ta inte med bilen

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

Napoli som semester-destination

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Personligt och inspirerande

Neapel är en stor stad som en utgångspunkt för hela regionen. Den mycket personliga generositet som präglar vår värd och personalen är unik. Mitt i Neapel i trängsel är detta en fristad på 4: e våningen hög himmel och helt tyst. Detta ställe dryper av kultur och historisk bildning och en uttalad känsla av matkultur, konst och lätt att leva. Vi återkommer till detta när vi har att besöka regionens många frestelser. Vi har hittat en bas i Neapel, säg det inte till någon

Napoli som semester-destination

Det tar ungefär 15 minuter att gå ned till centralstationen , från vilken de lokala tågens nätverk körs under namnet Circum Vesuviana. De snabba tåget till Rom tar en till 1 1/2 timmar. Det är mycket smartare än att flyga.

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Dubbelrum Badessa

Man är tvungen att vänja sig vid att gå ut i korridoren som bokstavligen är en del av ägarens boende
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Vår värd är en utmärkt kock, mat och vin kännare och konsthistoriker
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En stor upplevelse att bo på B&B Donna Regina.

Rekommendationer till andra gäster

Vi upplevde stor gästfrihet i de vackra, konstnärliga, omgivningarna. Det var en fantastisk kväll, då vår karismatiska värdinna serverade oss napoletansk middag. Jag kan varmt rekommendera att bo på detta B&B. Det är inte långt till de livliga och historiska gatorna, där man har ett stort urval av Napolis berömda pizzor.
Vi var olyckliga då hissen inte fungerade några gånger...

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Trippelrum

Det var varmt på loftet!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Donna Regina

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Standardrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super fint

Ett trevligt och fint ställe med mycket vänliga och tillmötesgående personer.
Vackra målningar på väggarna och antikviteter överallt, också på rummen.
Frukosten var god.

Rekommendationer till andra gäster

Stället ligger mitt i Neapel där det är mycket smutsigt.
Nära metro.

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Bra, om man vill bo mitt i stan
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Standardrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig övernattning

Vi var i Neapel med några vänner och hade tyvärr bara en övernattning i vackra Donna Regina. Utöver att stället var säreget, så var det också mysigt – och vi njöt av att äta en god och vällagad frukost i köket. Värden var trevlig och gav oss mycket information om Neapel. Synd och skam att vi bara hade planerat in en övernattning!

B&B Donna Regina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Donna Regina
Standardrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställen

Ramada Naples

Napoli, Campania

Hotel Il Convento

Napoli, Campania

Rekommendationer till dig

Casale Villarena

Nerano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populärt i Campania

search map