Hotell i Neapel

B&B Donna Regina

Rummet Badessa Rummet Badessa Rummet Badessa Rummet Badessa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

B&B Donna Regina ligger i hjärtat av Napolis historiska centrum nära domkyrkan, museet för modern konst, det arkeologiska museet och flera restauranger och traditionella pizzerior (just pizza kommer från just Napoli!).

Gammalt kloster

B&B Donna Regina ligger i klostret Donnaregina Vecchia som byggdes under 1400-talet av Drottning Maria av Ungern.

Läs mer om B&B Donna Regina

Stämningsfullt B&B

På B&B Donna Regina härskar en skön stämning och det finns ett stort gemensamt rum med tillgång till balkong med flera små bord och stolar där man kan njuta av en kopp kaffe med utsikt till solnedgången bakom kupolerna. I det stora rummet som är fint möblerat finns en soffa och fåtöljer. En bred hall leder till sovrummen och det trevliga köket. Entrén till byggnaden är inte den charmigaste men har en stor fördel då den har hiss.

Personligt inredda rum

Varje rum har blivit inrett och möblerat av frun Donna Gabriella. De är alla utrustade med airconditon och eget badrum med toalett och dusch. OBS: rökning är EJ tillåtet.

Lokal middag i det stora köket

Ifall man önskar det så kan man få (mot bokning och betalning på plats) arrangerat en äkta napolitansk middag i Donna Reginas antika kök. Mimmo som driver Donna Regina är en duktig kock och vinkännare som gärna lagar en god middag med områdets specialiteter och produkter. Detta kan varmt rekommenderas.

Parkering

Det finns parkeringshus ca. 200 meter bort och som kostar ca. 20 euro per dygn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av B&B Donna Regina

Läs personliga omdömen av B&B Donna Regina som ligger i Neapel. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Donna Regina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 37 omdömen från B&B Donna Regina

Perfekt för resa med tonåringar

Det rum vi fick där det fanns ett sovloft över badrummet var en upplevelse i sig. Det var en perfekt fördelning så tonåringen så att säga fick sitt eget rum.
Det var en ren njutning att bo där, vilket gör det svårt att sätta ord på.

Läs mer

B&B med atmosfär

Vi upplevede vänlighet och gästfrihet under vår vistelse här.
Värdsparet var jättetrevliga och de hjälpte oss med vad vi skulle se och uppelva, samt hur vi enklast tog oss runt innan vi vågade oss ut i Napolis kaotiska liv & trafik.
Personalen serverad god frukost varje morgon i det hemtrevliga köket.

Läs mer

Fantastiskt värdpar - Domenico och hans mamma

Vi har haft den härliga lycka av att bo på Donna Regina hos Domenico och hans mamma - och det är verkligen bokstavligen en lycka. Man bor hos familjen och använder deras stora härliga kök, deras myusiga vardagsrum och självklart har man sitt eget sovrum. Man får verkligen uppleva hur de riktiga napolitanarna lever och bor. De bor i en stor och fin lägenhet och det var spännande att se hur de verkligen bor och hur inreder deras hem, med allt från antika möbler till konst.

Läs mer

Skönt och lugnt

Autentiskt och hjärtligt B&B. Jag kände mig som hemma i samma ögonblick jag ankom. Det var underbart att komma hem till lägenheten efter en livlig och varm dag i Napoli.
Vill inte bo någon annanstans i det gamla kvarteret än just här, här kände jag mig helt trygg även på kvällarna, och jag reste ensam.
Man ska inte välja detta om man förväntar service och personal dygnet runt som det är på hotell. Här får man lugn och en äkta italiensk stämmning, gästfrihet, god frukost som serveras i köket och stora rum (internet finns endast i de gemansamma området).

Läs mer

Bedömning av B&B Donna Regina

Läs mer

Bedömning av B&B Donna Regina

Läs mer
 
search map