Hotell i Neapel

B&B Donna Regina

Rummet Badessa Rummet Badessa Rummet Badessa Rummet Badessa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

B&B Donna Regina ligger i hjärtat av Napolis historiska centrum nära domkyrkan, museet för modern konst, det arkeologiska museet och flera restauranger och traditionella pizzerior (just pizza kommer från just Napoli!).

Gammalt kloster

B&B Donna Regina ligger i klostret Donnaregina Vecchia som byggdes under 1400-talet av Drottning Maria av Ungern.

Läs mer om B&B Donna Regina

Stämningsfullt B&B

På B&B Donna Regina härskar en skön stämning och det finns ett stort gemensamt rum med tillgång till balkong med flera små bord och stolar där man kan njuta av en kopp kaffe med utsikt till solnedgången bakom kupolerna. I det stora rummet som är fint möblerat finns en soffa och fåtöljer. En bred hall leder till sovrummen och det trevliga köket. Entrén till byggnaden är inte den charmigaste men har en stor fördel då den har hiss.

Personligt inredda rum

Varje rum har blivit inrett och möblerat av frun Donna Gabriella. De är alla utrustade med airconditon och eget badrum med toalett och dusch. OBS: rökning är EJ tillåtet.

Lokal middag i det stora köket

Ifall man önskar det så kan man få (mot bokning och betalning på plats) arrangerat en äkta napolitansk middag i Donna Reginas antika kök. Mimmo som driver Donna Regina är en duktig kock och vinkännare som gärna lagar en god middag med områdets specialiteter och produkter. Detta kan varmt rekommenderas.

Parkering

Det finns parkeringshus ca. 200 meter bort och som kostar ca. 20 euro per dygn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map