Omdömen från Torre Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Torre Paradiso

Läs personliga omdömen av Torre Paradiso som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Torre Paradiso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mysig liten stad med lokal atmosfär

Lägenheten är liten men fin, lämpar sig bara för två personer.
Vacker utsikt över havet från terrassen. Vi gästade stället i februari, men vi föreställer oss att en sommarsemesterresa kan tillbringas på den terrassen, där det också finns dusch för utomhusbad, vilket kan kännas lyxigt efter en varm dag vid kusten.
Området är så vackert och trevligt och staden erbjuder så många bra restauranger och tillmötesgående invånare.

In-Italias kommentar

Jag har varit i kontakt med vår lokala samarbetspartner. Det visar sig att de i själva verket avgränsat och låst det ena rummet då ni bara var två personer – men ni hade fått tillgång till det om ni hade bett om det. Å andra sidan kunde ni ju inte veta detta – så jag har bett dem att framöver alltid ställa extrarummet till förfogande, om man nu skulle vilja använda det till bagage. Ännu en gång tack för din återkoppling. Mvh Allan, In-Italia

Torre Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre Paradiso
Tvårumslägenhet Paradiso (3:e vån. med terrass & havsutsikt)

Jag förstår inte att den beskrivs som tvårumslägenhet då den bara består av ett rum med säng och integrerat kök samt badrum + terrass.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

10 dagars vistelse på Torre Paradiso i Minori

Va hade 10 övernattningar på Torre Paradiso i slutet av juli. Det var en mycket fin enrumslägenhet med en stor terrass med bra läge och en fantastisk utsikt över bergen och Medelhavet.
Vid ankomsten saknades alla möbler på terrassen - stolar, bord och solsängar, men efter att vi hade nämnt detta kom personalen tillbaka med alla möbler omedelbart efter. Det var åtkomst till hotellets pool vilket också var mycket behagligt. Vi hade beställt garageplats hemifrån där bilen stod säkert hela perioden - dock rätt dyrt.
Vägen till lägenheten på andra våningen gick upp för smala trappor som var lite av en utmaning vid ankomst och avresa och absolut inte lämpat för personer med rörelsesvårigheter. Personalen hjälpte dock med väskorna.
Det ingick sänglinnen och handdukar i priset och enda minuset var att uthyraren inte vid någon tidpunkt kom förbi med rena handdukar och ev rena sängkläder. Likaså fanns det inga redskap till att svabba golvet vilket var ett minus eftersom städning inte ingick. Det kommer sand och fett på golvet när man kommer från stranden och när man lagar mat.
Annars var det ett bra ställe utan problem.

Michael Stavad

Rekommendationer till andra gäster

När man har bil med är den en fördel att ha den in garaget och istället utnyttja de lokala SITA bussarna till att åka runt. Det finns väldigt få offentliga p-platser och det kan vara mycket dyrt att parkera tex i Amalfi och i Positano - städer som i övrigt måste besökas!

Torre Paradiso
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Torre Paradiso
Tvårumslägenhet Paradiso (3:e vån. med terrass & havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazzo Papavero

Atrani, Kampanien

Terrazza Marinella

Amalfi, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map