Semesterbostad i Minori på Amalfikusten

Torre Paradiso

Paradiso Pesci Cedri Pesci Pesci Annunziata Annunziata Paradiso Paradiso Torre paradiso minori lägenhet paradiso Annunziata
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Torre Paradiso består av 5 lägenheter fördelade på 4 våningar. Som gäst kan du ta del av ett privat strandområde och poolen på det närliggande Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger i centrala Minori med kort avstånd till stranden och de stigar som leder fram till de lokala citronplantagerna och terrasserna med vinodlingar bakom staden. Lägenheterna är små men bekväma: den perfekta lösningen för dig som reser utan barn och vill bo mitt i en trevlig kuststad.

Du får inblick i den lokala kulturen och livsstilen

När du bor på Torre Paradiso har du endast några få steg till stranden (ca 200 m) samt det gamla historiska centrumet, där det finns flera möjligheter för att sitta ute och njuta av ett glas vin eller en måltid på en av de trevliga restaurangerna, varav flera har utsikt mot havet. Får du lust till en god glass eller en kaka, bör du besöka det kända konditoriet Sal De' Riso som ligger mitt i centrum. Skulle du vilja köpa ett glas (eller en flaska) gott vin, med lite gott tilltugg så är Bar Europa på torget verkligen inte det sämsta stället att besöka - och du blir snabbt stamgäst hos de rara ägarna.

Läs mer om Torre Paradiso

Du kan välja mellan 5 lägenheter

På Torre Paradiso kan du välja mellan 5 trevliga och smakfullt inredda lägenheter, som är fördelade på 4 våningar. Varje lägenhet har aircondition, sat-TV, telefon, minibar samt badrum med toalett och dusch. Som gäst på Torre Paradiso kan du beställa halvpension på det närliggande Hotel Villa Romana, och det är också här du checkar in, samt är välkommen att nyttja poolen. Här nedan kan du se beskrivning och foto från varje lägenhet.

L√§genheterna på Torre Paradiso

Tvårumslägenhet Cedri (2:a vån.)

Lägenheten Cedri ligger på andra våningen och består av ett litet allrum med kokvrå och möjlighet för två extra sovplatser, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Annunziata (2:a vån. med havsutsikt)

Lägenheten Annunziata ligger på andra våningen. Den består av ett litet allrum med bäddsoffa (140 cm bred) och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med smal dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Notera att tillgången till ekstra sovrum är extern, altså via en gemensam gång. Lägenheten har dessutom en fin havsutsikt från ett av fönstren.

Tvårumslägenhet Paradiso (3:e vån. med terrass & havsutsikt)

Lägenheten Paradiso ligger på tredje våningen. Den består av ett stort allrum med dubbelsäng och kokvrå, ett enkelrum, badrum med toalett och dusch samt en privat terrass med havsutsikt. Notera att tillgången till enkelsängen är extern, alltså via en gemensam gång. Fördelen är att rummet har balkong med havsutsikt.

Enrumslägenhet på loftet (4:e vån.)

Det finns två små lägenheter som ligger på fjärde våningen, eller på loftet (Pesci och Bengodi) med snedtak och takfönster. De passar dig som föredrar att vara utomhus och endast nyttjar lägenheten till att sova. De består båda av ett rum med dubbelsäng och kokvrå samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map