Semesterbostad i Minori på Amalfikusten

Torre Paradiso

Paradiso Pesci Cedri Pesci Pesci Annunziata Annunziata Paradiso Paradiso Torre paradiso minori lägenhet paradiso Annunziata
 
Torre Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Torre Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Torre Paradiso består av 5 lägenheter fördelade på 4 våningar. Som gäst kan du ta del av ett privat strandområde och poolen på det närliggande Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger i centrala Minori med kort avstånd till stranden och de stigar som leder fram till de lokala citronplantagerna och terrasserna med vinodlingar bakom staden. Lägenheterna är små men bekväma: den perfekta lösningen för dig som reser utan barn och vill bo mitt i en trevlig kuststad.

Du får inblick i den lokala kulturen och livsstilen

När du bor på Torre Paradiso har du endast några få steg till stranden (ca 200 m) samt det gamla historiska centrumet, där det finns flera möjligheter för att sitta ute och njuta av ett glas vin eller en måltid på en av de trevliga restaurangerna, varav flera har utsikt mot havet. Får du lust till en god glass eller en kaka, bör du besöka det kända konditoriet Sal De' Riso som ligger mitt i centrum. Skulle du vilja köpa ett glas (eller en flaska) gott vin, med lite gott tilltugg så är Bar Europa på torget verkligen inte det sämsta stället att besöka - och du blir snabbt stamgäst hos de rara ägarna.

Läs mer om Torre Paradiso

Du kan välja mellan 5 lägenheter

På Torre Paradiso kan du välja mellan 5 trevliga och smakfullt inredda lägenheter, som är fördelade på 4 våningar. Varje lägenhet har aircondition, sat-TV, telefon, minibar samt badrum med toalett och dusch. Som gäst på Torre Paradiso kan du beställa halvpension på det närliggande Hotel Villa Romana, och det är också här du checkar in, samt är välkommen att nyttja poolen. Här nedan kan du se beskrivning och foto från varje lägenhet.

Läs om lägenheterna på Torre Paradiso

Dölj texten
 
 
search map