Omdömen från Approdo Resort Thalasso Spa

 
Approdo Resort Thalasso Spa är inte tillgänglig i dagsläget
Approdo Resort Thalasso Spa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Approdo Resort Thalasso Spa

Läs personliga omdömen av Approdo Resort Thalasso Spa som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Approdo Resort Thalasso Spa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anna med familj från Sverige bodde på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate från den 7. till den 14. juli 2012.

Resan gick mycket smidigt och bra – alla bokningar fungerade perfekt. Otroligt vacker kust och vatten – en fin resa. Positano var fantastiskt och kombinationen men San Marco först och Positano sedan var mycket bra. L’Approdo var också bra – speciellt för barnen med pingis och barnpool etc och även mycket vackert. Det enda var att vi på L’Approdo påpekade att det var tänt i korridoren hela natten och då det var ett fönster från korridoren in till där barnen sov med en mycket tunn och rullgarding så hade de ganska ljust när de skulle sova vilket var lite svårt för dem. Vi påpekade detta i receptionen de sa att de skulle kolla upp lamptimern men brydde sig ej och återkom aldrig. Det var väl lite negativt, men annars var allt superbra. Vi bokar gärna resor med er i framtiden då allt blev så bra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Gunilla med familj och vänner från Skövde i Sverige bodde på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate från den 16. till den 23. juni 2012.

Hej och tack för hälsningen! Som vanligt så är inget område eller stad i Italien lik den andra. Alla har sin egen karaktär och charm.

Vad gäller San Marco di Castellabate så har vi nog förväntat oss en lite större by nere vid hamnen. I stort sett all verksamhet låg högre upp mot stora vägen och därför inget för äldre gäster ( som ex vis min hjärtsjuke man) om man inte har bil. Men högst upp i rondellen hittade vi en gelatteria med underbara bakverk, glass, smårätter, vin m m. Där upptäckte jag stora supergoda cornetti med blandat vit och mörk choklad i till kaffet.

Staden Castellabate upp på höjden var definitivt värt ett besök. Vilken utsikt! Och där fanns flera restauranger med fin utsikt också.

Vi var två familjer som hyrde var sin "terasslägenhet" på L´Approdo intill varandra för att barnen skulle kunna springa mellan lite lättare. Men lägenheterna var på andra våningen och ingen passage emellan. Kanske man ska ändra ordet terass till något annat. Det bör framgå att lägenheterna inte är i markplan.

Botten på stranden var mycket stenig vilket också bör framgå. Med badskor som man köpte i den lilla allehandashopen i hamnen så gick det lättare att ta sig i.

"Köken" i lägenheterna för fyra personer var ett litet trinettekök utan någon som helst avlastningsplats så det var ett riktigt planerande och balanserande när man skulle laga mat. Bara två av de fyra gasplattorna gick att använda.
Luftkonditioneringen var lika med 0, det var bara en fläkt som rörde runt luften. Och vi har ju haft det riktigt varmt dessa veckor.

Och vilka tjusiga badrum! Och sammantaget är vi nöjda, men jag vill ändå framföra ovanstående tips till andra resenärer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Siw och Per från Degerfors i Sverige bodde på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate från den 17. september till den 1. oktober 2011. Sedan fortsatte turen till Matera där de bodde på Locanda di San Martino.

Vi har haft en underbar semester!! Vi flög till Napoli där våran hyrbil fanns.Då vi fåttt alla papper klara när det gällde bilen fick vi åka minibuss till parkeringen,där det fanns personal tillgänglig.

Det är ju så underbart att bara få känna lukten av Italien, för visst luktar det speciellt!! Vi kom sent fram till San Marco di Castellabate och Residence L`Approdo. Vi blev varmt emottagna och fick lägenhet nr 300. Vi hade bokat 2 rum vilket vi fick men vi kunde inte tro attt det skulle vara en så stor terass + balkong som båda vette ut mot hamnen!! Där det alltid var liv och rörelse. Det finns en mataffär om man tar till höger i rondellen i San Marco Di Castellabate ca 4 km bort. Det finns 2 Supermarket inne i San Marco Åker man mot Agropoli finns det en efter vägen dit och en stor då man kommit fram till Agropoli.

Vi var till Pompei en dag och det var så härligt att få gå där,bland alla människor nu och samtidigt försöka föreställa sig hur det kunde ha sett ut då. Veckorna tar slut tyvärr och nu är vi hemma igen.Nu lever vi på allla minnen och berättar för alla som orkar höra på hur fantastiskt vi har haft det.

Vi besökte också stranden i Palinuro,ca 9 mil från San Marco.Vi gick runt en liten klippa och hade en strand för oss själva.Det kan man inte tro att det ska gå att få. Det var stora gapande hål i klipporna som man kunde gå in i,ja jag var betagen i hela situationen, hur vi låg där för oss själva och såg ut över denna underbara natur.

Veckorna tar slut tyvärr och nu är vi hemma igen.Nu lever vi på allla minnen och berättar för alla som orkar höra på hur fantastiskt vi har haft det.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Petra med familj från Järfälla i Sverige bodde på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate från den 19. till den 26. juni 2010.

L´approdo var också jättebra och vi var mycket nöjda med vår stora uteplats och balkong samt utsikten över fiskehamnen och Amalfikusten i horisonten, mysigt.... Kul för barnen med lite mer liv och de artister som uppträdde på dagar och kvällar var oerhört professionella. Det var lite höga priser på hotellet (maten) och de hade inga vinglas i köksutrustningen. Det kan vara bra att vara beredd på att man inte får bada i poolen mellan 14-16.30 då det är siesta. För oss vuxna känns det lite genuint och äkta, men barnen tyckte det var ganska lång tid. Dock hade man ju då det härliga havet bara 50 meter ifrån så det gick ingen nöd på oss. Jag tycker absolut att Castellabate är värt ett besök. Vilken häftig by uppe på kullen med en helt fantastisk utsikt. Vi åt på en fin restaurang som hette "prinsessan"; Panoramavy och bra service. Ställ bilen i början av byn och gå sedan på gator och trappor upp till toppen där Castellet ligger. Även Santa Maria är värt ett besök, främst strandpromenaden i början av byn om man kommer från San Marco hållet.

I San Marco ligger en restaurang precis brevid hotellet nästan "Stella Marina" som inte ser mycket ut för världen, men de tillagar god fisk där och till mycket bra priser.
. Vi är också mycket nöjda med all den professionella hjälp vi erhållit utav er och snabba svar på alla frågor. Vi kommer att prata mycket positivt om "In-Italia" och er service och definitvit boka igen nästa år!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Terrazza Acquachiara

Maiori, Kampanien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populärt i Kampanien

search map