Semesterbostad i Minori på Amalfikusten

Approdo Resort Thalasso Spa

 
Approdo Resort Thalasso Spa är inte tillgänglig i dagsläget
Approdo Resort Thalasso Spa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence L'Approdo är ett modernt lägenhets-residens som ligger ut till havet i den sköna staden San Marco di Castellabate. Det är en del av ett större komplex som byggdes på 70-talet. På stället finns all den komfort man kan önska sig! Dessutom finns det restaurang, hotellrum och en stor skön park som täcker området bakom residenset mot Punta Licosa.

Här bor man mitt en en trevlig och charmig stad samtidigt som man har möjlighet för att bara slappa i den lugna och gröna omgivningarna med havet precis framför sig i området mot Punta Licosa. Mellan lägenheterna och havet finner man en härlig pool med barservice. På första våningen i huvudbyggnaden finner man reception samt bar och restaurang med terrass. Under sommarmånaderna arrangeras det pianobar med underhållning som håller på till kl. 01.00 om natten. I den stora parken finns det dessutom pool för barn (7 x 15 meter med djup på 90 cm) som är öppen mellan slutet av juni och slutet av augusti. Denna pool är en sk. klorpool som är öppen precis som den stora. Badmössor är ej obligatoriskt.

Läs mer om Approdo Resort Thalasso Spa

Lägenheterna är alla ljusa och snyggt möblerade. De är alla utrustade med TV, telefon och balkong med havsutsikt. Aircondition vid boendet är central styrd, varför det inte är tillgänglig alla dygnets timmar. Priset inkluderar dessutom en parasoll och två solstolar på den närliggande stranden. I huvudbyggnaden finns det tvättservice (mot betalning).

Lägenheterna på Approdo Resort Thalasso Spa

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong & havsutsikt)

Lägenheterna består av uppehållsrum med två sovplatser samt kokvrå och matbord, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong med havsutsikt. Denna typ av lägenheter är utrustade med aircondition.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass & havsutsikt)

Det finns endast två lägenheter av denna typ. De består båda av uppehållsrum med två sovplatser samt kokvrå och matbord, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt stor terrass på 40 m² med utsikt över hamnen och havet. De är båda utrustade med aircondition.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong & havsutsikt)

Lägenheterna består av uppehållsrum med tre sovplatser samt kokvrå och matplats, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong med havsutsikt. De är dessutom utrustade med aircondition.

Trerumslägenhet TOP med 5 sovplatser (med balkong & havsutsikt)

Lägenheterna av denna typ blev alla renoverade 2007. De består av uppehållsrum med kokvrå och soffa. Sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt samt badrum med toalett och dusch. Det finns en utgång till balkong på ca. 8 m² med utsikt över stranden och havet. Denna typ av lägenheter är utrustade med aircondition.

Trerumslägenhet TOP med 5 sovplatser (1:a våningen utan havsutsikt)

Lägenheterna av denna typ blev alla renoverade 2007. De består av uppehållsrum med kokvrå och soffa. Sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt samt badrum med toalett och dusch. Det finns en utgång till balkong på ca. 8 m² med utsikt över stranden och havet. Denna typ av lägenheter är utrustade med aircondition och är HCP-vänliga. De rekommenderas åt gångbesvärade och familjer med små barn men vi understryker att dessa inte har havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populärt i Kampanien

search map