Omdömen från Palazzo Vingius
 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Underbart unikt hotell.

I Minori klättrar husen längs bergen. Palazzo Vingius speciellt. Det var 157 trappsteg upp till vårt hotellrum. Man kände sig duktig när man kämpat sig upp efter en lång dags utflykt och kunde sitta och pusta på balkongen med den underbara utsikten. Hotellet var litet och mysigt. Frukosten var bra, personalen trevlig, rummen bra. Sängen var en aning hård.
Vi kom när de firade sitt helgon, Sankta Trofimena. Det var smällare uppe i bergen, promenadorkester i byn och avslutades med ett magnifikt fyrverkeri som vi hade första parkett till på vår balkong.
När man kom med buss stannade vi vid torget i centrum och kämpade oss uppför trapporna med väskorna. Personalen så att det fanns en hållplats bakom hotellet. Vi valde att stanna när busschaffisen skrek""MINORI" och ta trapporna. Isåfall ska man säga "stanna vid hållplatsen bakom Palazzo Vignius". Vi kollade senare, vägen där är smal och det är trångt föt fotgängare.

Amalfikusten som semester-destination

Det går direktbussar till Amalfikusten från flygplatsen. När vi kom passade tiden inte. Vi tog buss till tågstationen, tåg till Salerno, buss till Minori. Häftig upplevelse! För hemresan kollade vi upp direktbussen. Tuistbyrån kunde hjälpa oss att boka upphämtning för denna gång passade tiden bättre. Smidigt, 15 EUR/ pers var det värt. Minori är en underbar liten mysig by. Perfekt som bas för utflykter till Maiori, Ravello, Amalfi eller Positano. Man blir glad när man kommer hem till "sin" lilla by efter en dagsutflykt. Det funkar bra med Sita-bus mellan byarna och även båtturerna.
Tips! Ring och boka bord på Villa Maria efter 20.00, uppe i bergen bakom Minori. Man kommer dit med lokala bussen. Vi åkte upp dit på eftemiddagen för att kolla. Underbart ställe med fin utsikt och vackert med citronodlingarna. Tyvärr kunde vi inte komma på kvällen. Tuistbyrån har tidttabell.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Suite 6 (suite) för 4 personer med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Palazzo Vingius
 
search map