Omdömen från Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Vingius

Läs personliga omdömen av Palazzo Vingius som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Vingius. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ewa med familj från Örsundsbro i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 12. till den 16. juni 2008.

Vi bodde hotel Palazzo Vingius i Minori veckan före midsommar, i juni.
Hotellet var enkelt men rent och frächt. Duger bra om man inte vill ha lyx.
Trevlig personal, med hackig engelska även från personalen. Lång trappa upp till hotellet, inget för barnvagnar o handikappade. Då hotellet låg på klippväggen med lång trappa upp, var det ingen biltrafik alls som störde.
Minori är mycket vackert, liten lugn ort. Mycket vandringsleder mellan byarna med mycket trappor upp och ner genom citronplantagerna till vackra orter och vyer. Fin sandstrand med badplatser, dock var vattnet smutsigt, avloppsvatten drev in till stranden, så bad blev det inte där. Bad var emellertid bättre i grannbyarna, Maijori och Amalfi. Vi åkte även lokalbussar mellan byar och till Pompeji, vilket gick utmärkt och var billigt färdsätt. Vi gjorde även en båtutflykt till Capri, vilket ju hade bästa badvattnet. Hela Amalfikusten är otroligt vacker och rekomenderas varmt.
De sista dagarna åkte vi lokalbuss till Salerno o sen Intercitytåg till Rom och bodde på Hotel Cicterna, vilket låg i en lugnt område av Rom, det gamla kvarteren med lite biltrafik, Travestine, gångavstånd till det mesta sevärdheterna. Hotellet var enkelt men rent o frächt. Frukosten var inte mycket. Sämre än i Amalfi som iallafall hade yoghurt o rostat bröd.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Henry och fru från Järfälla i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 25. till den 27. maj 2008.

Vi är mycket nöjda med våra dagar i Minori. Staden var liten och torget var en perfekt plats för att spana in folklivet, under tiden man avnjöt en öl eller en espresso. Café Europa blev vårt favoritställe på torget och kan varmt rekommenderas. Ett extra plus för den mycket språkkunniga och trevliga personalen. På Caféet fick vi även tipset att promenera via 'panoramic view' till Majori. En promenad som ger både träning och strålande utsikt, samt ger en inblick hur folket lever på berget, där inga fordon existerar.

Lugnet i Minori kändes behagligt jämfört med turisthetsen och kommersen i Amalfi och jag rekommenderar andra resenärer att välja Minori istället för att bo i Amalfi. Vill man se Amalfi kan man välja att ta bussen och göra en dagsutflykt.

Palazzo Vingius var ett utmärkt och mycket prisvärt hotell med personlig service. Utsikten över torget och havet var också helt OK. Enda problemet var att hitta vägen in till hotellet. Mitt råd till er är att bifoga en bättre beskrivning. Enklast att hitta är om man står på parkeringen mittemot torget och tittar upp mot hotellet. Gå sedan höger efter gatan cirka 25m till övergångstället där hittar man en smal trappa som leder upp till hotellet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida Förgående sida 1 2 3 4 5 6 7 8
 
search map