Omdömen från Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Vingius

Läs personliga omdömen av Palazzo Vingius som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Vingius. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anne-Lie och man från Sigtuna i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 17. till den 24. oktober 2008.

Var staden och området trevligt?
Minori var en väldigt liten, men mycket trevlig liten stad. Särskilt nu i lågsäsong så känns det som man verkligen bor i en riktig italiensk liten stad. Jag som firade min födelsedag och älskar Italien är mycket nöjd. Bra utgångsläge för utflykter längs kusten

Har boendet levt upp till era förväntningar?
Absolut ! Palazzo Vingius rekommenderas varmt. Underbart att sitta på den lilla balkongen på morgonen och se solen gå upp bakom bergen och på kvällarna i skymmningen så flyger fladdermössen jättenära för att fånga kvällsmat - det var spännande. Värdparet mycket trevliga och hjälpsamma på alla sätt o vis. För mig var frukosten OK - men om man vill ha en rejäl frukost så kan det vara lite väl lite. Men doften av nybakade croissante på morgonen går inte av för hackor .

Har ni tips till nästkommande?
Kom ihåg att det finns en bakdörr på baksidan av kvarteret - så att man slipper kånka upp väskor för 100 trappsteg upp till receptionen. Vi hade svårt att hitta rätt när vi anlände sent på kvällen , men fick hjälp av lokalbefolkningen att hitta rätt trappa. Den är lite "tricky"

Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss?
Restaurang Il Gardiniere har mycket trevlig personal och god mat . Det välkända konditoriet som har de mest ljuvliga citronbakelser. Åka buss är spännande med alla hårnålskurvor, men man belönas med den mest fantastiska utsikt av kusten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Sara med familj från Stockholm i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 6. till den 9. oktober 2008.

Vi är jättenöjda med boendet i Minori som¨var över förväntan. Rummet var jätte bra och hade en fin liten balkong med utsikt över stranden. Värdparet var hur trevliga som helst och månade om att vi skulle ha det bra. Minori som stad har inte så stort utbud på restauranger men är en rätt liten och trevlig och bjuder på en del sevärdheter, stranden är helt ok och inbjöd till härliga bad. Det finns många fina utflykter att göra på nära avstånd från staden. Bla så kan man gå de 1025 trappstegen upp till den vackra högt belägna staden Ravello med många kulturella sevärdheter och makalösa utsikter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Ingela och barnbarn från Vänersborg i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 26. till den 28. juli 2008.

Var staden och området trevligt?
Ja. Det var ett mycket trevligt och avkopplande ställe. Precis det vi sökte.
Vi kom från ett stressigt Neapel och ville vila ut innan vi begav oss till Rom och här var verkligen precis det ställe vi sökte. Vi tyckte också att det var lätt att vara turist här eftersom det var så litet och lätt att hitta badplats, matställe, busshållplats, sightseeingbus, affärer m.m. och människorna var hjälpsamma att göra sig förstådda även om de inte kunde engelska.

Har boendet levt upp till era förväntningar?
Ja. Det var ett vackert och rent rum, men med tanke på att vi beställde ett rum med balkong så hade vi förväntat oss en större balkong där det gick lättare att visstas. Men det var bättre än ingen balkong alls.

Har ni tips till nästkommande?
Nej.

Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss?
Det var lätt att hitta till hotellet och personalen var mycket trevlig och hjälpsam.
Det som var på minus sidan var att vi fick ett rum utan balkong först och eftersom vår vistelse i Minori var så kort så tog det energi och tid från oss, även om det bara blev en halvtimma så kunde de inte säga från början om vi skulle få vårt rum samma dag eller nästa dag. Så vi visste inte om vi skulle packa upp och duscha eller bara vänta. De ville också ha betalt för rummet när vi checkade ut men det ordnade kvickt upp sig.

Övrigt: När vi bokade visstelsen i Minori så ringde jag till er på In-Italia först för att förhöra mig om det gick att ta sig med buss från Neapel till Minori på en lördag. Och ert svar blev att det var inga svårigheter utan att det gick flera bussar även på lördagar. Jag kan meddela er att så är inte fallet enligt turistinformationen i Neapel som hjälpte mig. Det gick emmellertid EN färja som vi kunde ta. Det kan vara bra att tänka på när andra frågar. Det är viktigt att kunna förbereda sin semester så mycket som mjligt speciellt när man åker med barn.

För övrigt är de få platser som vi såg utefter Amalfikusten (Ravello, Amalfi och Minori) mycket vackra och väl värda ett nytt längre besök. och efter att först varit en vecka i Neapel så förstår jag att ni råder folk att inte boka en längre visstelse där.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Caroline och sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 15. till den 22. juli 2008.

Vi har haft det FANTASTISKT!!! Minori var en sagolikt vacker liten stad. Vårt lilla hotel var perfekt med en underbar utsikt över havet och staden. Där hade vi många sköna stunder efter sol och bad på kvällarna. Det blir många värdeord här, men det var faktiskt så bra att det behövs. Ni har varit suveräna med all er kunskap och hjälpt oss med bussar, tåg, tips och gud vet vad. Allt funkade.
Vi gjorde flera turer med lokala bussar bland annat så var vi i Pompeji, Salerno och Positano. Att åka lokalbuss var ett utmärkt sätt att tryggt se Amalfikusten. Lite förseningar på helgerna när alla Italienare verkade söka sig hit och det var kaos i trafiken. Vi träffade några trevliga danskar som hyrde bil men det kostade 150 sek att parkera den, per dygn. Maten var jättebra på en liten fiskerestaurang som ligger bredvid torget vid hamnen (en gata emellan bara) den rekommenderar vi!!!! Likaså en trendigt inredd restaurang på huvudgatan där affärerna ligger. Maten på själva torget var kass, men några minor måste ingå.
Hit åker vi gärna tillbaka och stannar då mkt längre!
Stort tack för att er suveräna hjälp!!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map