Omdömen från Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Vingius

Läs personliga omdömen av Palazzo Vingius som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Vingius. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Britta och resesällskap från Umeå i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 16. till den 19. maj 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel La Conca Azzurra i Conca dei Marini.

Vi har haft det mycket bra trots att vädret inte var det bästa- rätt kallt de första dagarna. Palazzo Vingius var mycket fräscht och trevligt. Minori kanske var i minsta laget, inte så många restauranger att välja mellan. Conca dei Marini var också väldigt fint boende. Den mat som ingick i halvpensionen var inte värd sitt pris.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Camilla och Marcus från Malmö i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 22. till den 25. april 2010. Sedan forsatte turen till Rom och Hotel Navona.

Var staden och området trevligt?
Minori var jättemysigt, en liten idyllisk by med närhet till de större byarna/städerna längs Amalfikusten. Det bästa med byn var nog restaurangen Giardiniello som serverade det bästa i fiskväg och hotellet vi bodde på: Palazzo Vingius. Den bästa tänkbara servicen man kan tänka sig, väldigt personlig. Och utsikten över kustremsan i Minori var fantastisk.
Rom var en väldigt mäktig och häftig stad med alla sina imponerande monument. Massor att titta på tillsammans med alla andra turister. En stad som tilltalade mig väldigt mycket, väldigt vacker och mysig att strosa omkring i. Torget Piazza Navona var en skön plats att slå sig ner på för ett glas vin och Peters kyrkan var otroligt mäktig att gå in i. Kan även tipsa om restaurangen Il Chianti (ligger nära Trevi fontänen), fantasktikt god mat!

Har boendet levt upp till era förväntningar?
Över förväntan både i Minori och i Rom. Grym service och utsikt i Minori samt väldigt mysigt boende i Rom med närhet till allt.

Har ni tips till nästkommande?
Restaurangerna Il Chianti i Rom och Giardiniello i Minori. Att åka längs kustremsan på amalfikusten, vackert. Både med båt och buss/bil.
Njuta av den italienska atmosfären och den goda maten!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med sällskap från Älvsjö i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 20. till den 25. juli 2009.

Hej! Vi är mycket nöjda med vår resa i Minori. Var staden och området trevligt? Mycket trevligt! Lagom fridfull stad med vackra omgivningar. Inte lika turistigt som kringliggande städer på Amalfikusten. Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja, ett mycket trevligt hotell med fin utsikt. Fräscht och vänligt! Har ni tips till nästkommande? Tag trapporna till Ravello; en trevlig tur.
Trapporna börjar på baksidan av hotellet. Fiskrestaurangen i samma trappuppgång som hotellet var den bästa restaurangen på hela vår resa (vi gillar fisk & skaldjur). Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Trevligt och vänligt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Anna och Johan från Jönköping i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 12. till den 19. juli 2009.

Vi hade en jättetrevlig vistelse i Minori, där vi bodde. Det var en mysig liten by med bra restauranger och trevliga människor. Vi trivdes mycket bra på Palazzo Vingius, hotellet vi bodde på i Minori. Det var fräscht med finns rum och personalen var mycket trevlig. Det bästa var att ägarna även hade tillgång till en strand i grannbyn Maori, där vi fick låna stolar och parasoll när vi ville, vilket annars var mycket dyrt i Italien. Vi återvänder gärna till Amalfikusten!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jaana och sällskap från Visby i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 20. till den 25. oktober 2008.

Området:
Jättetrevlig liten ort. Dock mycket trafik - vilket väl är något att räkna med när man bor i stan - och ändå var vi där en lugn period. Boendet var toppen! Vi fick ett fantastiskt bemötande från början: personligt och vänligt. Fina rum. Frukosten är dock mkt kontinental. Tips! Få tag på en vandringskarta och upptäck området på så vis. Det är dock mycket trappor och kräver bra skor! Vi besökte Vesuvius och Pompeji med en bussarrangör. Det var inte så väl genomtänkt från vår sida som reser med barn: Mkt tid i bussen, man får ingen egen tid att undersöka sevärdheten, allt på engelska.
Vi är mkt nöjda med den hjälp vi fått från In-Italia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Villa Felice Relais

Amalfi, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare

search map