Omdömen från Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Vingius

Läs personliga omdömen av Palazzo Vingius som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Vingius. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Curt med sällskap från Skärblacka i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 20. till den 27. juni 2010.

Hej, Vi trivdes mycket bra i Minori.Vårt boende på Palazzo Vingius var förträffligt.Trofimena som satt i receptionen var mycket trevlig och hjälpsam men även övrig personal och gäster som fanns på hotellet. Svårigheten vi hade själva var att vi inte kunde prata med dem på grund av att vi inte kunde italienska och övriga kunde inte engelska,förutom Trofimena. Det var mycket rent och snygg och ett ställe som vi rekomenderar till andra.Visst kunde det vara tungt ibland att gå de många trappstegen upp till vårt rum ibland men att sedan sitta på balkongen och se på vad som hände på strand och på gatan var en belöning större än besväret. För oss var Minori ändå lagomt stort och det var skönt att komma tillbaka efter besök i Maiori eller mer intensiva och turistiska Amalfi och det överbefolkade Capri. Lokal befolkningen i Minori upplevde vi som mycket vänliga och förstående till icke språkkunninga svenskar. Bäst gör man sådana erfarenheter när man försöker handla i mataffärer,köpa bussbiljetter eller beställa mat på restaurangen och då utanför turiststråken. Bad möjligheten var helt tillfredställande och vågar man sig till att inta samma allmänna område som lokalbefolkningen så får man nya erfarenheter av det italienska livet. Det var första gången vi åkte med In-Italia och för vår del så löpte allt på ett bra sätt utan några störningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Bengt och Wibeke från V. Frölunda i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 28. juni till den 2. juli 2010. Sedan fortsatte turen till Rom där de bodde på Hotel Mozart.

Hej Marcus! Vi hade en väldigt trevlig resa och allt fungerade perfekt.

Amalfi är väldigt vackert och motsvarade våra högt ställda förväntningar. Cilento området är ju lite lugnare och mindre påverkat av turismen, så det var en bra kombination att få lite av varje. Att bo på agritourismo i Casalvelino och göra dagsutflykter med bilen till närbelägna byar och till stranden var väldigt avkopplande och intressant. På Amalfikusten använde vi inte vår bil så mycket utan gjorde båtutflykter från Minori till Capri och Amalfi i stället.
Dessutom blev det en del promenader, bl.a tog vi trappan från Minori upp till Ravello och tillbaks, en dag efter frukost. Räknade inte trappstegen men vår värdinna på hotellet sa att det var 1200….

Tack för dina tips och hjälp med bokning av hotell. Samtliga hotell och agritourismo var bra och vi fick jättefina rum. Skönt att ha allting förbokat så man slipper ägna en massa tid
därnere att hitta boende.

Vi återkommer när det blir dags för nästa Italienresa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Jörgen med familj från Umeå i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 17. till den 19. juni 2010.

Va kul att ni hör av er! För övrigt är jag som van resenär, med bl a 9 resor till Italien, MKT nöjd med er kommunikation. SAMT, hotellet i Minori var KANON!! Bättre än jag hoppats på, jag kan verkligen rekommendera detta. Jag ska gärna boka med er igen, tack för allt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map