Omdömen från Palazzo Vingius

 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Vingius

Läs personliga omdömen av Palazzo Vingius som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Vingius. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Utsikt och gästfrihet på topp!

Mina två döttrar släpade själv på sina väskor, upp för de 139 trappstegen (jo, jag räknade dem) från gatunivån upp till vårt rum. Min väska bar dock den unga, kvinnliga receptionisten till mig, lyckligtvis. Från att vara på ett humör under nollpunkten efter svårigheter med att hitta p-plats till den hyrda Fiaten, och släpa bagagen, steg humöret betydligt till höjderna när vi kom in på vårt rum och såg den vackraste av utsikter från vår balkong.
Nästa morgon vaknade vi av solen och doften av nygräddade bakverk. Mötet med Andrea, värden, var mycket positiv. Han - och resten av familjen - var mycket gästfria och serviceminded och gjorde allt för att vårt uppehåll skulle bli perfekt. De kom med goda råd om utflykter, inköp, restauranger osv. Enda kritik i förhållande till vårt uppehälle var frukosten som var ytterst protein- och fiberfattig, och så saknades det internet på rummet. I gengäld var Andrea tillgänglig och serverade kaffe till oss morgon, middag och kväll utan kostnad.
Hotellet kan klart rekommenderas. Minori är litet och känns inte överbelamrat av turister (nu var det dock april månad vi var där), hotellet ligger bra, rummen är rena och snygga och värdarna, som nämnt, otroligt hjälpsamma.

Rekommendationer till andra gäster

Flera kvällar åt vi hos "Antares" på hamnpromenaden. Inte för att maten var något särskilt, men för att servicenivån var hög och atmosfären härlig. Maten från restaurangen vid foten av trappan som leder upp till hotellet kan istället rekommenderas. Vi fick goda pizzor där.
Av utflykterna, kan vi rekommendera vandringsturer till Ravello och till Amalfi. Turen upp till Vesuvius var ansträngande, men absolut värt ansträngningen.
Pompeji ska man naturligtvis uppleva, men även om vi kom utanför högsäsong, tyckte vi att stället var överfyllt av turister, och det störde oss att man på vissa platser varit tvungen att skydda vissa väggmålerier osv med plexiglas. Vi vill också rekommendera att man sätter sig in i historien om Pompeji, innan man kommer.
Positano var heller inte någon positiv upplevelse. Allt var dyrt, och vi kände att det inte var vi som var välkomna, bara våra pengar.
Ett besök i Grotta dello Smeraldo var däremot värt pengarna. Vi besökte grottan via en hiss från landsidan, och kom första gången på förmiddagen tillsammans med en mängd turistbussar och fick då reda på att vi inte kunde betala med kort. Därför fick vi vänta till tillbakavägen från Positano då vi hade kontanter med oss. Denna gång kom vi dock i sällskap av endast två tyskar, personalen var mycket trevligare än på förmiddagen och vi fick en riktigt bra upplevelse.
Generellt är det en bra idé att vänta med attraktionerna tills eftermiddagen, när de flesta turistbussar har kört. Det ger en mer positiv upplevelse.
Vi hade hyrt bil i Napoli och använde den till längre turer (Vesuvius, Pompeji och Positano). Det var lite nervöst att köra på de smala bergvägarna, för italienarna kör verkligen snabbt och utan hänsyn. Men de har ögonen med sig, så för oss var en hyrbil en bra lösning.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 5 med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härliga Minori!

Vi var mycket nöjda med vår vistelse på det charmiga lilla hotellet Palazzo Vingius. Bra och rent litet rum, fin badstrand strax utanför dörren, mycket vänliga värdar, som talar engelska bl.a., vacker utsikt över staden och havet och en bra utgångspunkt för utflykter till havs och på land. Ursprungligen ville vi bo i Amalfi stad men det fanns inte rum och där hade vi tur. Minori är mycket fridfullare och fullt av vänliga och tillmötesgående italienare - inte bara turister. Vi kan varmt rekommendera platsen. Det enda minuset är oväsen från kustvägen, så man får stänga dörren på natten.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 4 med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kanonläge med vacker utsikt...

Valuta för pengarna...

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Suite 6 (suite) för 4 personer med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Vingius

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 1 med balkong och havsutsikt
Rum 5 med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Helt okej boende i mysig stad

Helt okej boende med frukost. Frukosten är dock helitaliensk. Alltså inga mackor utan endast bakelser. Kaffet var väldigt gott! Vi hade bokat rum med balkong och havsutsikt men vid ankomsten fick vi tyvärr ett rum med en balkong varifrån man endast såg stranden och några meter av havet. Sa till i receptionen och vi fick morgonen efter byta rum. Härifrån såg man havet och horisonten.

Eftersom Minori var så pass mysigt, med fantastisk mat, kan jag rekommendera detta hotell. Eftersom man inte ofta sitter inne på rummet behöver man inget lyxrum direkt. Balkongen med havsutsikt var det viktigaste. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam.

Rekommendationer till andra gäster

Vi tog tåg från Rom till Salerno och därifrån bussen till Minori. Bussen tog drygt en timme. Ett bättre alternativ hade varit att ta båten för 8 Euro från Salerno till Amalfi. Detta tar 35 min, och från Amalfi tar bussen 5-10 min. Dessutom får man se den fantastiska kusten från vattnet istället för att sitta och trängas på en knökfull buss.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 3 med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Palazzo Vingius

Vi var på Palazzo Vinguis i Minori i början av juli månad 2013. Familjehotellet var typiskt italienskt med endast 9 rum. Vi tycker att det var supertrevligt, för hotellet var litet och intimt. Rummen var trevliga och rena och från vår balkong hade vi den vackraste utsikten ut över Minori bukt/by/havet. Hotellets personal var superrara och hjälpsamma och det var härligt med det gratis liggstolarna i grannstaden, som endast låg en skön promenad bort. När man ankommer rekommenderar jag att man tar bakingången, då undviker man alla trappor upp till hotellet. Frukosten var typiskt italiensk, så den var engel, men det enda jag verkligen saknade var lite av den goda frukten Italien kan erbjuda.
Vi var också glada över att vi kunde ta båten till Amalfi till Minori. Och vi får nog erkänna att Amalfi var för turistigt för oss - men spännande att se!
Minori och grannstäderna var precis vad vi ville ha, för de var små och trevliga, inte så många turister, trevliga och bra restauranger och butiker.
Jag kan varmt rekommendera Palazzo Vinguis och vi kommer helt klart tillbaka!

Rekommendationer till andra gäster

Vi bodde på rum 1 och nästa gång kommer vi inte välja det rummet då det låg vid sidan om köket och restaurangen, så vi kunde höra ljud från klockan 7 på morgonen.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 2 med balkong och havsutsikt
Rum 1 med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket stor belåtenhet.

Trevlig by och de på hotellet är mycket trevliga. Snyggt rent samt de städar varje dag.
Bra också med grinden som en särketsgrej för hotellets gäster. Tyckte först ovant att man skulle lämna in nyckeln alltid men det var inget bekymmer för oss. Lite lyhört från gatan o torget men man vänjer sig. Amalfi värt besök o Pompeji likaså.
Dock mycket olyckligt med att de på rummet ovan hade besök ? eller vad som gjorde att de mitt på natten till 23 Juni 03.15 vår sista natt sprang upp o ner samt pratade/tjatade i korridoren länge (tyst först 04.00) och precis utanför vår dörr. Vår sista natt och sömnen blev helt förstörd.. :-(((. Hoppas de gästerna fått en tillsägelse av de andra för vi åkte med bussen tidgt 07.00 o hann inte påpeka detta för de i recepetionen. Natt receptionisten var inte den mest alerta. Synd denna händelse för att det var mycket trevligt för övrigt på Palazzo Vingius.

Mvh Jari o Annika

Rekommendationer till andra gäster

Tänk på att det är många trappor, till rum 5, 140st och högt läge med brant sluttning nedanför balkong. Vissa kanske inte förstår det via bilderna. Info så man inte blir besviken för det.
Prata med lokalbefolkningen om tider samt annat. De är hjälpsamma. Tåg bra som alternativ till buss. T.ex till Pompejii. Maten varierar beroende på restaurang. Den allra närmast Vingius när man kommer ner från hotellet är riktigt bra, Il P.... Kostar lite mer men smakar mycket mer.
Besök Amalfi, trevlig stad och mer shopping om man vill det. Längst bortom hamnpiren liten trevlig strand. Kostar för stolarna som på andra ställen men en upplevelse.
Sedan kan man förhandla också, t.ex om man går på California Beach i Minori flera gånger så våga pruta, helt OK. Värt o ta en lucnh där också.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint

Riktigt bra.
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Det var riktigt bra, trevligt med frukost o personalen.
Placering, Placering

Trappor är det o det är lite jobbigt med resväskor. Lurigt på andra sidan med vägen alldeles utanför dörren. Drar ner betyget ... Natt Receptionisten ...?
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 5 med balkong och havsutsikt

Lyhört i korridoren o olyckligt när någon 03.15 på natten springer upp o ner samt står utanför dörren o tjatar. Riktigt illa sista natten vi var där, natten till söndag 23 Juni. Dålig repekt för övrig
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Inte bra, WiFi på ett plan bara och stundtals inte tillräcklig heller.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Vacker utsikt på Amalfikusten

Ett härligt hotell, med ett superläge och bra, personlig service. Utsikten själv får 5 stjärnor!

Amalfikusten som semester-destination

Undvik att använda bilen på själva kusten, här är det långt mycket bättre att ta lokalbussen eller de olika båtarna. Ska du besöka Napoli, Sorento eller andra sevärdheter i området, så är det lättast med en bil.

Palazzo Vingius
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Vingius
Rum 5 med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och Ann-Kristin från Täby i Sverige bodde på Palazzo Vingius i Minori från den 8. till den 11. maj 2012. Sedan fortsatte turen till Positano där de bodde på Hotel Royal Prisco.

Resan har varit jättebra. Vi började i Rom, (som vi hade bokat på annat sätt) där vi firade 30-årig förlovningsdag. Återkommande vart 5:e år. Tog tåget till Salerno och Sitabuss till Minori och Palazzo Vingius. Jättebra! Välj rum nr 5. Ligger högst upp av balkongrummen. Gå inte av bussen vid första stoppet nere vid strandpromenaden; vi gick av vid nästa stopp, då slipper man bära väskorna 100 trappsteg upp till hotellet. Ät gärna på den lilla Osterian som ligger precis när ni har gått alla de 100 trappstegen ner från Palazzo Vingius. Kanonmat; trevligt ungt par som hälsade på byn varje dag. En annan restaurang som var prisvärd, var La Botte. Lite trist läge, men annars bra.

Positano var kanon, inte minst Royal Prisco. Perfekt avstånd till allt. Vi hade rum nr 6, (de-luxe). Kanon. Frukostrummet var trist. För 5 euro kan man få upp frukosten till rummet. Vi gjorde det på vår bröllopsdag och åt på den fantastiska balkongen. (Hotellet bjöd på en halvflaska proseco). Positano är en fantastisk stad, men dyr. Missa inte en tur till Ravello, när ni är på Amalfikusten. Mvh från två nöjda Amalfiresnärer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map