Hotell i Minori på Amalfikusten

Palazzo Vingius

Utsikt från hotellet mot Minori by
 
Palazzo Vingius är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Vingius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Vingius är ett trevligt litet hotell med endast 9 rum som ligger högt över stranden med en fantastisk utsikt över staden och havet. På gångavstånd kommer du snabbt ner till Minoris lilla centrum med lite affärer, restauranger och skön stämning med lokalbefolkningen.

Tillmötesgående värdpar

Hotellet som ligger i ett av stadens gamla palats öppnade sommaren 2007. Palazzo Vingius ägs av det trevliga paret Trofimena och Andrea, som även står för den dagliga arbetet. Det är ca 50 trappsteg från gatan i hamnen upp till receptionen, men kommer man i bil eller med offentlig buss, ankommer man till hotellets översta våningen från kustvägen som går strax bakom byggnaden.

Läs mer om Palazzo Vingius

Skön atmosfär trots sin enkelhet

På vägen upp till receptionen passerar du hotellets lilla trädgård, där du hittar ett jacuzzikar, turkisk bastu (mot betalning) och solstolar. Hotellet har förutom reception även en liten bar samt frukostrestaurang. På den gemensamma terrassen kan man njuta av en kall öl eller ett gott glas vin efter dagens upplevelser medan du följer livet på stranden och strandpromenaden. Som ett plus når du Maiori, som har Amalfikustens längsta strand, med offentlig buss på 5 min.

Rum med havsutsikt

Rummen är fördelade på tre våningar. De tre översta rum har ingen balkong men har å andra sidan den bästa utsikten. Alla rum är enkelt inredda och Trofimena har använt all sin tid på att hitta passande materiale. Rummen är utrustade med Wi-Fi, telefon, Sat-TV med flat-screen TV, minibar, förvaringsbox, aircondition, samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rum med havsutsikt finns att boka.

Perfekt placering - skippa bilen

Minori är mycket tillgänglig med offentlig transport och man bör noga överväga denna möjlighet, istället för att hyra bil, då all parkering betalas för samt fungerar efter "först till kvarn" principen.

Läs om rummen på Palazzo Vingius

Dölj texten
 
 
search map