Semesterbostad i Minori på Amalfikusten

La Moresca

 
La Moresca är inte tillgänglig i dagsläget
La Moresca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Minori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Moresca ligger i en romantisk gammal villa helt ut till havet på den klipprika Amalfikusten. Omkring 1 km härifrån finner man den stämningsfulla staden Minori som man om sommaren kan åka båt från till bl.a. Amalfi, Positano och Capri.

Den eleganta villan är fördelad på tre våningar där den 70 m² stora lägenheten La Moresca ligger på första våningen och vänder mot söder. Ingången till villans område sker från gatuplanet genom en port där det även finns två parkeringsplatser vilket är sällsynt på Amalfikusten som är känt för att ha mycket få och mycket dyra parkeringsmöjligheter!

Läs mer om La Moresca

Ingången till lägenheten sker via en hiss eller 58 trappsteg som leder upp till den härliga 100 m² stora terrassen med liten pool och havsutsikt som helt klart är husets hjärta. Här möter man en makalös utsikt över havet och kusten samt flera olika sorters fruktträd, goda dofter av t.ex. jasmin och terracottakrukor med färgrika blommor. Här finns också en utomhus dusch, matplats för 8 personer, möbler samt solstolar och parasoller för solbad. Höjdpunkten är nog den lilla poolen med hydro-massage varifrån man har en fantastisk panorama utsikt.

Havet ligger precis under villan som man kommer till via en hiss eller 90 trappsteg. Det finns en badplattform med tillhörande stigar varifrån man kan njuta av det kristallklara vattnet. Platformen delas med gäster från två andra lägenheter.

Fyrarumslägenhet med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Från terrassen kommer man in till det ljusa och luftiga vardagsrummet med matplats för 6 personer samt soffor med TV och telefon. På detta våningsplan finns även ett litet badrum samt ett litet men funktionellt kök som är utrustat med bl.a. diskmaskin, 4 kokplattor, ugn, 2 vaskar, kylskåp och frysfack samt utgång till terrassen med utsikt över havet. En öppen trappa leder upp till andra våningen med ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med fransk säng (1,20 x 1,80) och litet badrum med toalett och dusch. Dessutom finns det tvättmaskin i lägenheten.

Med direkt ingång från terrassen finns det ännu ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande toalett men inget bad. Här kan man bo ostört från resten av familjen då man inte behöver gå igenom lägenheten. Ett perfekt rum för tonårsbarn!

Dölj texten
 
 
search map