Hotell i Minori på Amalfikusten

Hotel Villa Romana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Minori är en riktig italiensk stad

Hotel Villa Romanas placering mitt i den stämningsfulla lilla staden Minori gör att du snabbt blir en del av den lokala vardagen där barnen leker glatt på strandpromenaden medan de äldre spelar kort på någon av de lokala barerna. Hotel Villa Romana ägs av stadens borgmästare Andrea, och har fått sitt namn efter den romerska villa från 100-talet, som ligger i närheten.

Goda transportmöjligheter

Det är endast cirka 200 meter till havet, och under sommarmånaderna går det båtar från Minori längs kusten till Maiori och Amalfi, varifrån du kan ta dig vidare till t.ex. Capri och Salerno. Ankommer du i bil kan du parkera i staden mot en avgift, och kommer du med offentlig transport är det endast cirka 100 meter från busshållsplatsen till hotellet.

Läs mer om Hotel Villa Romana

Takterrass med pool

Hotellet är fint inrett i klassisk stil. Det finns en bra restaurang, bar, TV-rum, vardagsrum och hiss. På taket finns en liten terrass med pool där det också finns solsängar. Hotellet har en privat strand, där du kan använda omklädningsrummen gratis, dock får man betala för att nyttja parasoll och solsängar. Hotellet samarbetar med skönhetscentret Centro Naturale Herbarium som du har möjlighet att besöka för olika behandlingar.

Komfortabla och välinredda rum

På hotel Villa Romana finns totalt 55 rum i olika kategorier. Alla rum har luftkonditionering, minibar, satellit-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. De flesta rum har en större eller mindre balkong. Du kan se havet från den gemensamma takterrassen, men inte från rummen. De flesta rum vänder ut mot en mindre väg med lokal trafik, så en aning stök från trafiken kan förekomma dagtid.

Läs om rummen på Hotel Villa Romana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map