Hotell i Minori på Amalfikusten

Hotel Settebello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i den lilla staden Minori ligger det populära familjeägda hotellet, Settebello, som har genomgått en större renovering år 2018. Det finns inte mer än 29 rum, så här blir du aldrig bara ett nummer, utan snarare en del av familjen. Det betyder naturligtvis också, att hotellet har många stamgäster som värdesätter den goda servicen, och den trevliga atmosfären. Du kan altid slå dig ner i en av de mjuka fåtöljerna i lobbyn med en kopp kaffe och en god bok, eller varför inte slå dig ner i baren med en kall förfriskning. Det finns också en utomhusterrass som vänder mot vägen.

Privat parkering

Frukosten serveras på en stängd terrass och vänder sig både till en internationell och italiens publik. Om du vill äta din middag på hotellet, har du också möjlighet till det, men det finns också flera bra restauranger i närheten. Hotellet ligger perfekt om du kommer med offentlig transport för bussen från Amalfi och Salerno stannar precis utanför dörren. Ankommer du i bil, är det inte heller något problem, för hotellet har sin egen privata parkeringsplats på taket, där du kan parkera mot ett tillägg. Reservering rekommenderas dock.

Läs mer om Hotel Settebello

En romersk villa och ett konditori välsignat av påven

Ett av hotellet närmaste granar är också en av stadens största attraktioner, nämligen en gammal romerskt vill. Det är gratis att besöka både den och det tillhörande museet, och även om det inte är Pompeji ger det en god inblick i både byggstil och livet på romartiden. Minori har också ett berömt konditori som är välsignat av påven, vilket du absolut måste besöka. Och vill du klippa dig eller trimma skägget, ska du lägga ett besök hos den lokala barberaren, för det är en helt unik upplevelse.

Gastronomins stad

Du kan också slå sig ner på ett av de små torgen, åka på en båttur från hamnen eller slappna av på stranden som ligger ett par minuters promenad från hotellet. Kommer du på påsken, ska du inte missa den stora processionen på Långfredagen, där alla stadens invånare deltar. Minori är också känd som gastronomins stad, och om du har följt den engelska kocken Jamie Oliver meriter i Italien, vet du också att hans läromästare, Gennaro Contaldo, kommer från Minori där hans familj fortfarande bor.

Rum med balkong

Det finns totalt 29 fint inredda rum på Hotel Settebello, vilka kommer i olika storlekar och kategorier. Alla rum är delvis renoverade år 2018 och framstår därför i fin standard. På hotellet finns economy-rum, som inte har någon utsikt, men alla har ett fönster. Du har också vanliga standard-rum, som alla har en liten balkong som vänder ut mot vägen (ljudisolerade fönster) och varifrån du kan skymta havet. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp samt badrum med dusch, badkar och hårfön. Fyrbäddsrummen har våningssängar som passar bäst till barn.

Läs om rummen på Hotel Settebello

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Settebello

Läs personliga omdömen av Hotel Settebello som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Settebello. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Settebello

Mysigt hotell i lagom stor by

Vi är mycket nöjd med vårt boende i Minori. Trevliga ägare och mycket hjälpsamma vid förfrågningar. Bra frukost. Rent och fint. Blev lite oroliga då balkongen låg vid genomfartsleden men när man stängde balkongdörren blev det tystare.
Att bo i Minori fungerade väldigt bra. Vi vandrade citronstigen till Maiori och vandrade upp till Ravello. Förövrigt är det väldigt lätt att ta kollektivtrafiken. Vi valde båt då man ser omgivningarna på ett bättre sätt.

Läs mer

Bedömning av Hotel Settebello

Hotellet levde upp till rekommendationerna.
Det ligger centralt, men det är mycket liv.
Fin betjäning.

Läs mer

Bedömning av Hotel Settebello

Läs mer
 
search map