Omdömen från Hotel Santa Lucia
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vackra Amalfikusten!

Vi flög till Rom och körde hyrd bil till Minori. Bilen stod i hotellets källare hela veckan (16 euro/dygn!). Bilen är endast i vägen när man är på semester på Amalfikusten. Vi gick mycket, nyttjade bussar och alla de båtar som seglar mellan städerna längs kusten. Vi är väldigt glada över att vi valde att bo i Minori, som är en av de minsta städerna på kusten (i alla fall var vi glada över att inte bo i Amalfi).
På hotellet bokade vi en heldagstur till Pompei och Vesuvius (45 euro/pers) + entréer och vi hämtades ganska nära hotellet på morgonen. Fin tur, bortsätt från att vi drogs med till lunch på en specifik restaurang som guiden säkert hade samarbete med.

Amalfikusten som semester-destination

Många bra restauranger (kan rekommendera La Botte) och barer med fantastiska kakor i Minori. Generellt lägre priser här än i Amalfi. Stranden i Minori är fin (grov sand och små stenar) - men vattnet är inte speciellt barnvänligt då det snabbt blir rätt djupt. I september "stängdes" det för solen klockan 17.30 i Minori - då solen försvann bakom bergen.
Det var marknad på strandpromenaden en förmiddag i veckan.
Hotellet ligger ut mot en trafikerad väg, men när dörrar och fönster var stängda reducerades ljuden väsentligt. Badrum med badkar, där vi stod upp och duschade. Men stora rum och mycket vänlig personal.

Hotel Santa Lucia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Mycket centralt, nära strand med mycket liv från gatan.
Frukosten

Bra om ost/pålägg hade varierats lite. Framförallt när man är där 7 dagar.
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia
Dubbelrum (classic) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Åt endast frukost där.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Hotel Santa Lucia
 
search map