Omdömen från Hotel Santa Lucia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Santa Lucia

Läs personliga omdömen av Hotel Santa Lucia som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Santa Lucia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra hotell

Charmigt och mysigt allrum .. Mycket rent skick. Personalen är vänlig och hjälpsam.
Vi hade bokat standard dubbelrum som var bara bra. Badrummet kan använda en uppgradering men arbetade OK. Frukost var anständigt, kunde kanske varierade något mer, åtminstone i helgen.
Mycket trevliga terrasser, med möjlighet att äta ute.
Vi använde hotellets reseförslag, bland annat till Pompeji och Capri, det fungerade bra.
Kan definitivt rekommendera till andra och skulle även bott där vid en senare tidpunkt

Amalfikusten som semester-destination

Minori är en mycket trevlig liten stad för dem som vill ha det lite mer äkta och tyst. Många små trevliga restauranger.
Från hotellet var det bara några minuter till en fin liten strand som vi på eftermiddagarna efter dagens utflykt.
Kan inte rekommendera din egen bil. Svåra körförhållanden och liten möjlighet till parkering. Mass köer.
Nackdelen med att inte ha egen bil är att transport mellan städer kan vara ganska dyrt om du inte vill tillbringa hela tiden att ta fram rekommenderade båt.

Hotel Santa Lucia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell, bra läge

Bodde på samma hotell för två år sedan, vi ville gärna ha samma service igen, och därför valde vi hotellet.

Rekommendationer till andra gäster

Vi var på resa genom delar av Italien, hyrde bil i Neapel, körde till Amalfi/Minore och hade några övernattningar, för att sedan åka vidare till Toscana med övernattning på två olika ställen bl a Lucca för att sedan köra till en vingård i Piemonte. Vi avslutar vistelsen i Italien genom att lämna bilen i Milano och lägga 2,5 dagar där innan vi flyger hem. En resa som varmt kan rekommenderas.

Hotel Santa Lucia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Åt bara frukost där.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gunilla och man från Skövde i Sverige bodde på Hotel Santa Lucia i Minori från den 29. augusti till den 10. september 2009. Där efter fortsatte turen till Rom och Hotel Ara Pacis.

Hotel Santa Lucia i Minori förtjänar mer än tre stjärnor ur vår synpunkt. Bilderna ni har på nätet gör inte rättvisa åt hotellet som är både trivsamt och vackert inrett. Maten var mycket bra, speciellt kvällsmaten. Det är första gången som jag känt att pastarätter kan vara riktigt läckert. Personalen var också trevlig och det kändes lite som en hemmiljö.
Minori är en liten trevlig ort, inte så mycket affärer. Vi blev fascinerade över att varje kväll vandrade befolkning och turister fram och tillbaka på den lilla strandpromenaden och pratade och diskuterade livligt med varandra. Det gjorde att det blev en mycket levande och gemytlig liten ort. Det är lätt att ta sig mellan de olika orterna med buss även om det tar tid med alla slingriga vägar. Men man får ofta stå på bussarna vilket inte är det lättaste för äldre personer. Likaså är det lätt att transportera sig mellan byarna och öarna via båt. I Minori finns det två riktigt bra caféer, en nere vid strandgatan och en lite längre upp. De har ljuvligt läckra delizio de limone - kupolliknande vita bakelser med vit, mild citronmousse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Eva med familj från Hjärup i Sverige bodde på Hotel Santa Lucia i Minori från den 28. juni till den 1. juli 2008.

Vi var mycket nöjda med vår vistelse i Minori!Hotellet Santa Lucia var mycket bra; centralt, trevlig personal, rent och fint och ett fantastiskt vackert kakelgolv i rummet! Bra extrasäng också till vår långe 14-åring!Vi köpte till garageplats (blir dyrare att parkera kommunalt per dygn) samt aircondition.Det enda som var lite klent var frukosten. Som nordbo vill man gärna ha lite grövre bröd, yoghurt med full fetthalt och kanske färsk frukt I stället för konserverad - hela Italien är ju fullt med god färsk frukt! Vi åt på en enkel men mycket revlig restaurant vid hamnen: Anares! Mannen som har stället är jättetrevlig! Vi åt god pizza och pasta där. En kväll satt vi där och såg på TV utomhus (fotbolls-EM!). Sonen älskade deras goda milkshakes!Vi hyrde solstolar, parasoll och solade och badade på "California Beach" I Minori som har rabatterade pris via hotellet, det var jättebra. Där åt vi lunch 1 dag också, helt OK.En dag tog vi båt direkt från Minori till Capri, det funkade mycket bra! Vi stack vid 9-tiden på morgonen och var tillbaka I Minori kl. 19.00. Båtresan kostade 15 euro per person enkel resa (även för vår minderårige son), bara så man inte tror att det är tur och retur. Men det var det värt!Capri är fantastiskt!! Missa inte Villa San Michele uppe I Anacapri - så vackert och intressant! En vacker affisch därifrån pryder nu vårt sovrum!Tack också för snabb och bra service med vouchern etc!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Caroline med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Santa Lucia i Minori från den 5. till den 9. maj 2007.

Vi var mycket nöjda med vår resa till Italien. Minori var en fantastisk mysig liten stad, med alla citronträd som växte upp med bergen.
Vi gillade att den var lite mindre och inte så "turistig". Hittade ett favoritcafé som hette Sal De Riso som låg på torget nere vid vattnet. Hotellet var också mycket bra, trevlig och hjälpsam personal. Kommer definitivt att resa tillbaka både till Minori och Amalifkusten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Palazzo Vingius

Minori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Rekommendationer till dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Lidomare

Amalfi, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Populärt i Campania

search map