Hotell i Minori på Amalfikusten

Hotel Santa Lucia

Vy mot Minori från havet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Santa Lucia är ett trevligt familjeägt hotell som ligger mitt i centrum av Minori, ca. 100 meter från stranden och de båtar som under sommarhalvåret förbinder de mindre städerna längs kusten.

Du bor mitt i centrum

Hotellet ligger ut mot huvudvägen, och det är därför enkelt att ta sig både till och från stället, även med offentlig transport, då de lokala bussarna som kör mellan Salerno och Amalfi stannar nästan precis utanför dörren. Minori är en trevlig liten stad med massor av lokal prägel, så här kan du komma väldigt nära det Italien som de flesta är på jakt efter, men som kan vara så svårt att hitta - framför allt på Amalfikusten. Det finns ett bra urval av trevliga caféer, där du kan dricka kaffe med de lokala samt bra restauranger och butiker. I Minori kan du också fortfarande gå till en barberare på det gammalmodiga viset, vilket är en helt unik upplevelse, och så kan du äta kakor på det Påve-välsignade konditoriet De' Riso.

Läs mer om Hotel Santa Lucia

Hemtrevlig och familjär stämning

Hotellet har en liten reception, hiss, bar, uppehållsrum med TV, restaurang och utomhusterrass. Då familjen (mor och son) själva bor på hotellet, fungerar det också som deras hem och atmosfären är därför väldigt trevlig och familjär. Det betyder också att du snabbt blir en del av familjen, och de hjälper naturligtvis gärna till med alla typer av frågor.

Ett litet trevligt hotell

Hotel Santa Lucia har totalt 35 rum (även för rullstolsbundna), som är fint inredda med Sat-TV, kassaskåp, luftkonditionering, minibar samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Hälften av rummen är vända mot gatan, och där kan du därför uppleva en del störningar från trafiken dagtid. Det finns också en del rum som är lugnare då de vänder mot staden. Några rum (suite och studio) ligger i ett annex ca 50 meter bort. Den typ som heter studio har INTE pentry.

Läs om rummen på Hotel Santa Lucia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Santa Lucia

Läs personliga omdömen av Hotel Santa Lucia som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Santa Lucia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Hotel Santa Lucia

trevligt

Ett familjärt och trevligt hotell med en mycket bra frukost. 5 minuters promenad till strandpromenaden och bad. centralt läge med ljudisolerande dörrar till balkongen mot trafiken.

Läs mer

Bedömning av Hotel Santa Lucia

Läs mer

Bedömning av Hotel Santa Lucia

Läs mer

Vackra Amalfikusten!

Vi flög till Rom och körde hyrd bil till Minori. Bilen stod i hotellets källare hela veckan (16 euro/dygn!). Bilen är endast i vägen när man är på semester på Amalfikusten. Vi gick mycket, nyttjade bussar och alla de båtar som seglar mellan städerna längs kusten. Vi är väldigt glada över att vi valde att bo i Minori, som är en av de minsta städerna på kusten (i alla fall var vi glada över att inte bo i Amalfi).
På hotellet bokade vi en heldagstur till Pompei och Vesuvius (45 euro/pers) + entréer och vi hämtades ganska nära hotellet på morgonen. Fin tur, bortsätt från att vi drogs med till lunch på en specifik restaurang som guiden säkert hade samarbete med.

Läs mer

Bra hotell

Charmigt och mysigt allrum .. Mycket rent skick. Personalen är vänlig och hjälpsam.
Vi hade bokat standard dubbelrum som var bara bra. Badrummet kan använda en uppgradering men arbetade OK. Frukost var anständigt, kunde kanske varierade något mer, åtminstone i helgen.
Mycket trevliga terrasser, med möjlighet att äta ute.
Vi använde hotellets reseförslag, bland annat till Pompeji och Capri, det fungerade bra.
Kan definitivt rekommendera till andra och skulle även bott där vid en senare tidpunkt

Läs mer

Fint hotell, bra läge

Bodde på samma hotell för två år sedan, vi ville gärna ha samma service igen, och därför valde vi hotellet.

Läs mer
 
search map