Hotell i Minori på Amalfikusten

Hotel Santa Lucia

Pris från per pers.
Vy mot Minori från havet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Santa Lucia är ett trevligt familjeägt hotell som ligger mitt i centrum av Minori, ca. 100 meter från stranden och de båtar som under sommarhalvåret förbinder de mindre städerna längs kusten.

Mitt i centrum

Hotellet ligger ut mot huvudvägen, och det är därför enkelt att ta sig både till och från stället, även med offentlig transport, då de lokala bussarna som kör mellan Salerno och Amalfi stannar nästan precis utanför dörren. Minori är en trevlig liten stad med massor av lokal prägel, så här kan du komma väldigt nära det Italien som de flesta är på jakt efter, men som kan vara så svårt att hitta - framför allt på Amalfikusten. Det finns ett bra urval av trevliga caféer, där du kan dricka kaffe med de lokala samt bra restauranger och butiker. I Minori kan du också fortfarande gå till en barberare på det gammalmodiga viset, vilket är en helt unik upplevelse, och så kan du äta kakor på det Påve-välsignade konditoriet De' Riso.

Hemtrevlig och familjär stämning

Hotellet har en liten reception, hiss, bar, uppehållsrum med TV, restaurang och utomhusterrass. Då familjen (mor och son) själva bor på hotellet, fungerar det också som deras hem och atmosfären är därför väldigt trevlig och familjär. Det betyder också att du snabbt blir en del av familjen, och de hjälper naturligtvis gärna till med alla typer av frågor.

Ett litet trevligt hotell

Hotel Santa Lucia har totalt 35 rum (även för rullstolsbundna), som är fint inredda med sat-TV, kassaskåp, aircondition, minibar samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Hälften av rummen vänder mot gatan, och där kan du därför uppleva en del störningar från trafiken under dagstimmarna. Det finns också en del rum som är lugnare då de vänder mot staden. De flesta rum har balkong, men det kan inte garanteras.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Palazzo Vingius

Minori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Rekommendationer till dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map