Semesterbostad i Meta di Sorrento i Kampanien

Sola nel Sole

 
Sola nel Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Sola nel Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Meta di Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sola nel Sole är en antik olivpress från 1700-talet omgivet av apelsinplantage med utsikt över Naploibukten. Det är ca 4 km till stranden och 1,5 km till den lilla staden Meta di Sorrento härifrån. Det gamla huset har blivit noggrant restaurerat av ägaren som även är arkitekt. Han har lyckats bevara den originella byggnaden och integrera moderna arkitektoniska element med de ursprugnliga stentrapporna, valv och innertak.

Husets välbehållna trädgård är på ca. 3.500 m² och här finns det framförallt apelsin och mandarinträd men även nötträd, körsbärsträd och olivträd. Ägaren har anlagt en örtträdgård var den frodiga vulkaniskajorden får tomater, auberginer, squash och andra medelhavsgrönsaker att växa. I trädgården finns även ett utställningsområde var det arrangeras konserter, skådespel och konstutställningar.

Läs mer om Sola nel Sole

Den antika olivpressen har blivit uppdelat i 8 lägenheter som är uppkallade efter grekiska nymfer. Alla lägenheter har TV och aircondition och har en egen utomhusplats/ terrass. Lägenheterna är inredda med möbler från b.la. IKEA så man med säkerhet kan känna sig som hemma, endast köket är producerat i Italien.

Läs om lägenheterna på Sola nel Sole

Dölj texten
 
 
search map