Semesterbostad i Meta di Sorrento i Kampanien

Bleu Village Residence & Hotel

 
Bleu Village Residence & Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Bleu Village Residence & Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Meta di Sorrento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bleu Village Residence & Hotel ligger bland oliv- och appelsin odlingarna, på terrasser med utsikt över Sorrento bukten.

Centrala Meta di Sorrento ligger endast 200 meter från stället. Tågstationen ligger 800 meter bort medan det är 4 km till själva Sorrento. Stranden som består av sand och klippor ligger nedanför Bleu Village och nås lättast via en trappa med ca. 200 steg eller med den gratis transferbuss service som finns.

Läs mer om Bleu Village Residence & Hotel

Vid Bleu Village kan gästerna äta goda lokala rätter på restaurangens terrass. Det finns dessutom bar / café, pizzeria och egen parkeringsplats.

Det obligatoriska klubbkortet inkluderar tillgång till pool och parasoll och solstolar, transfer buss till stranden, inträde till pianobaren samt bordtennis. Mot betalning kan man få parasoll och solstolar på stranden. I närheten finns det dessutom seglarskola, dykarcenter och tennisbana.

Bleu Village består av 53 funktionella bungalows byggda i mursten och invändigt inredda i trä. Varje bungalow har eget badrum och en liten trädgård. Dessutom är de utrustade med telefon och aircondition. Standarden är som det man förväntar sig av en campingplats. Hit kommer de gäster som vill njuta av miljön runt omkring stället som i sig inte håller högsta kvalitetet. Det finns en, två och trerumsbungalows.

Dölj texten
 
 
search map