Hotell i Massa Lubrense i Campania

Relais Blu Belvedere

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais Blu Belvedere är ett litet paradis, som ligger i Massa Lubrense kommun, ca 20 minuters bilresa från Sorrento. Utsikten är obetalbar, och från den stora terrassen ser man öarna Capri, Ischia och Procida, precis som man kan se Napoli och vulkanen Vesuvio.

Intimt och genuint

Detta lilla hotell har endast 10 rum, och öppnade sommaren 2006. Det är inrett i en tidigare privat och mycket modern vill, och ligger i en typisk medelhavsträdgård, full av olivträd, pinjeträd, agaver och många klippor.

Läs mer om Relais Blu Belvedere

Känn dig som hemma

Relais Blu Belvedere ägs och drivs av de två syskonen Bianca och Antonio, som tillsammans med sin personal gör deras yttersta för att deras gäster ska känna sig som hemma. Man känner sig mer som en gäst hos en privat familj, än som gäst på ett hotell- och allt omgärdas av diskretion, precis som man kan förvänta sig av ett hotell i denna klass.

Hög servicenivå

Servicenivån är hög, och man kan få goda råd om spännande och annorlunda utflykter. Bland annat kan det arrangeras utflykt med privat båt till Capri, och de andra närliggande öarna. Det arrangeras ofta dykutflykter längs den spännande kusten - precis som det är lätt att få adressen till små "hemliga" stränder i närheten.

Drömmande omgivningar

Hotellet har en trevlig liten reception, bar, flera uppehållsrum, restaurang, pool och en mycket stor takterrass. Relais Blu Belvedere är berömd för sin Michelin-restaurang (öppen för lunch och middag), och kökschefen har arbetat på flera av Europas kändaste restauranger. Detta är också anledningen till varför den lockar tills sig fler gäster än bara hotellets.

Smakfulla rum

Rummen är ett helt kapitel för sig, och finns i tre olika kategorier, med storlek som varierar mellan 40 och 60 m² . Alla har naturligtvis havsutsikt, men annars är de inredda mycket personligt och individuellt med maritim stil. Några har en större eller mindre terrass - men på grund av de stora panoramafönstrena, känner man sig nästan som en del av naturen. Alla rum har naturligtvis aircondition, satellit-TV, minibar, säkerhetsbox samt badrum med jacuzzi och dusch. Därutöver har alla rum också en personlig dator med snabb internetförbindelse.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Bellevue Syrene

Sorrento, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map