Hotell i Massa Lubrense i Kampanien

Relais Blu Belvedere

 
Relais Blu Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Blu Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Lubrense här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais Blu Belvedere är ett litet paradis, som ligger i Massa Lubrense kommun, ca 20 minuters bilresa från Sorrento. Utsikten är obetalbar, och från den stora terrassen ser man öarna Capri, Ischia och Procida, precis som man kan se Napoli och vulkanen Vesuvio.

Intimt och genuint

Detta lilla hotell har endast 10 rum, och öppnade sommaren 2006. Det är inrett i en tidigare privat och mycket modern vill, och ligger i en typisk medelhavsträdgård, full av olivträd, pinjeträd, agaver och många klippor.

Läs mer om Relais Blu Belvedere

Känn dig som hemma

Relais Blu Belvedere ägs och drivs av de två syskonen Bianca och Antonio, som tillsammans med sin personal gör deras yttersta för att deras gäster ska känna sig som hemma. Man känner sig mer som en gäst hos en privat familj, än som gäst på ett hotell- och allt omgärdas av diskretion, precis som man kan förvänta sig av ett hotell i denna klass.

Hög servicenivå

Servicenivån är hög, och man kan få goda råd om spännande och annorlunda utflykter. Bland annat kan det arrangeras utflykt med privat båt till Capri, och de andra närliggande öarna. Det arrangeras ofta dykutflykter längs den spännande kusten - precis som det är lätt att få adressen till små "hemliga" stränder i närheten.

1-stjärnig Michelinrestaurang

Hotellet har en trevlig liten reception, bar, flera uppehållsrum, restaurang, pool och en mycket stor takterrass. Relais Blu Belvedere är berömd för sin Michelin-restaurang (öppen för lunch och middag), och kökschefen har arbetat på flera av Europas kändaste restauranger. Detta är också anledningen till varför den lockar tills sig fler gäster än bara hotellets.

Smakfulla rum

Relais Blu har totalt 11 stora rum i flera olika kategorier. Alla har naturligtvis havsutsikt, för övrigt är de mycket personligt och individuellt inredda i maritim stil - och på grund av de stora panoramafönstren kommer du automatiskt känna dig som ett med naturen. Både deluxerum och special rooms har balkong eller trädgård, medan superiorrummen endast har fönster. Alla rum har som minimum aircondition, satellit-TV, minibar, kassaskåp samt badrum med dusch eller badkar.

Läs om rummen på Relais Blu Belvedere

Dölj texten
 
 
search map