Hotell i Massa Lubrense i Kampanien

Piccolo Paradiso

Från restaurangen på Piccolo Paradiso Piccolo Paradiso Från restaurangen på Piccolo Paradiso Piccolo Paradiso Piccolo Paradiso Piccolo Paradiso Pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Piccolo Paradiso som översatt betyder "litet paradis" ligger ca 200 meter från stranden. Stränderna i just denna del av Italien är oftast klippstrand och inte så mycket sand. Hotellet kan hjälpa till med strandservice, parasoll och solstolar, vilket är praktiskt för dig som vill passa på att få lite sol på skinnet. Solstolar har du även vid hotellets pool.

Du bor utanför Sorrento

Massa Lubrense ligger strax utanför den mer kända staden Sorrento. Sorrento är en stad som har allt mellan himmel och jord, bra restauranger, trevliga uteserveringar och en hel del butiker av olika slag. Dock behöver du inte ta dig in till staden för att kunna äta gott. Antingen stannar du kvar på hotellet där det står bl.a. fisk på menyn eller så besöker du någon av de närliggande matställena.

Läs mer om Piccolo Paradiso

Du kan välja rum med utsikt

Hotellet har 54 rum som ligger i två byggnader. Rummen har badrum med dusch/badkar, TV och centralt kontrollerad aircondition (15/6-15/9). Det finns rum med balkong samt utsikt över havet eller trädgården. Trådlöst internet samt kassafack har du i receptionen.

Läs om rummen på Piccolo Paradiso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map