Hotell i Massa Lubrense i Kampanien

Lubra Casa Relax

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i bergen, på den yttersta delen av Sorrentohalvön, finns en mängd härliga små och mycket lokala landsorter, där man sällan träffar på andra turister. Man kan fråga sig varför, för läget mitt emellan storstaden Sorrento och den berömda Amalfikusten saknar minsann inte något. Man frestas att säga "tack gode Gud, att det fortfarande finns ett förhållandevis stort antal städer i detta område, där det känns som att turism inte blivit uppfunnen". Så är det faktiskt också här på själva Amalfikusten, även om många kanske inte tror det.

Lucia sköter allt med en varm hand

Intimt och familjärt är nyckelorden för detta trevliga hotell, där Lucia pysslar om dig och ser till att du känner dig som hemma. Byggnaden, som härstammar från 1600-talet, har blivit renoverad med varsam hand och andas historia Vackra stentrappor, freskomålningar i taket, en trevlig restaurang och härliga terrasser är en del av det du kan njuta av här på Lubra Casa Relax, som ligger i landsorten Schiazzano cirka fyra km från städerna Massa Lubrense och Sant'Agata.

Känns mer som ett familjärt litet B&B

På grund av då få rummen, känns stället mer som ett litet Bed & Breakfast och passar ypperligt till dig som önskar bo på ett mindre ställe, där lugn och ro - tillsammans med vacker utsikt och familjär atmosfär - är det viktigaste på semestern. En del av byggnaden var tidigare en kyrka och huset i sig var prästens bostad. Än idag är huset indelat i två delar, en hotelldel och en restaurangdel, varav den sistnämnda tidigare var husets cantina där man förvarade olja, vin, ostar och annat smått och gott. Idag är detta alltså en trevlig restaurang med mysig miljö, vackra valv-stentak och hemlagad mat - med Lucia vid spisen förstås. Har du lust att lära dig av henne, har du också möjlighet att delta på en äkta italiensk matlagningskurs.

Läs mer om Lubra Casa Relax

Du har utsikt över havet och öarna

Ischia, Capri, Procida, Neapel och Vesuvio ligger framför dina fötter, och från hotellets terrasser kan du njuta av den fantastiska utsikten över de vackra öarna, storstaden och den fortfarande aktiva vulkanen. I anslutning till restaurangen finns en av terrasserna där du även hittar den lilla "plungepoolen" som är omringad av solstolar och parasoll. Den andra terrassen ligger en våning upp och här kan du även njuta av frukosten under bar himmel. Det är en perfekt plats där du kan i lugn och ro kan starta din dag, eller avsluta den med något gott att dricka ackompanjerat av en vacker solnedgång.

Passion och tradition när den är som bäst

Lucia är en mycket vänlig och behaglig person, som ser Lubra Casa Relax mer som ett hem man ska vårda, än ett hotell. Hon är den person som ser till att du har det bra, och hondelar gärna med sig av sina kunskaper inom matlagning om intresse finns. Hon fixar och trixar med allt möjligt och kan bland annat ordna lunchpaket till dig, organisera trevliga och spännande utflykter, provsmakningsturer och mycket annat. Det är bara att höra med henne och anmäla intresse så försöker hon hjälpa dig på bästa sätt.
Vi ber dig observera att restaurangen håller öppet på förfrågan, så anmäl i god tid innan om du önskar äta på hotellet eller boka in i förväg. Även matlagningskurserna är på förfrågan och mot avgift.

Rum med en romantisk touch

Lubra Casa Relaz har som nämnt endast 6 rum i olika kategorier, och som alla är olika inredda. Det kan vara allt från olika färger till utsikten som skiljer rummen år. Som ett minimum har rummen aircondition, TV, wifi och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. De flesta rum har också kassaskåp och minibar, och några få har balkong eller terrass.

Läs om rummen på Lubra Casa Relax

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map