Omdömen från Hotel Delle Palme

 
Hotel Delle Palme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Delle Palme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Lubrense här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Delle Palme

Läs personliga omdömen av Hotel Delle Palme som ligger i Kampanien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Delle Palme. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Sven med familj från Norrköping i Sverige bodde på Hotel Delle Palme i Massa Lubrense från den 4. till den 18. juli 2007.

Hej. Resan gick alldeles utmärkt. Hotellet var över våra förväntningar och Sant Agata var en väldigt charmig by. Hotellpersonalen får högsta betyg. Sorrento och Capri är fantastiskt. Hur mycket som helst att se och uppleva. Vi tyckte mycket om maten och människorna. Det enda negativa är trafiken och skällande hundar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map