Hotell i Massa Lubrense i Kampanien

Hotel Delle Palme

 
Hotel Delle Palme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Delle Palme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Lubrense här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Delle Palme är ett riktigt trevligt familjeägt hotell med trädgård och swimmingpool, som ligger i centrum av den lilla staden Sant'Agata su Due Golfi ca. 7 km från centrum av Sorrento och ca. 10 km från Positano.

Hotellet är inrett i en gammal villa från 1800-talet, och är omgiven av en fin grön trädgård, var man också hittar hotellets swimmingpool. Atmosfären är otroligt god, och inredningen präglas av en cahrmig blandning av nytt tillsammans med spännande antikviteter.

Läs mer om Hotel Delle Palme

Staden Sant' Agata är inte särskilt stor, men till gengäld är här stilla och fridfullt, med ett trevlig lokalt folkliv. Det är en spännande utgångspunkt för utflykter både till Sorrento, Napoli och capri - men också till den närliggande Amalfikusten med alla dess vackra byar. Sant' Agata erbjuder också den enda restaurangen med 3 stjärnor i Michelin på mils avstånd.

Hotellet har en liten reception, hiss, flera olika uppehållsrum, restaurang, trädgård med terrasser och swimmingpool. Det finns parkering vid hotellet, - precis som det finns bra offentlig transport både till Sorrento och Amalfikusten.

Hotellets rum är fint inredda med telfon, satellit-TV och badrum med dusch eller badkar samt toalett. Mot tillägg kan man få rum med aircondition, minibar och balkong.

UPPMÄRKSAMMA! - Rabatt vid längre boende i perioden 12-30 april´och 1-31 juli:
- bo 7 nätter och betala bara för 6.
- bo 14 nätter och betala endast för 12.
- bo 21 nätter och betala bara för 18.

Dölj texten
 
 
search map