Hotell i Massa Lubrense i Kampanien

Hotel Delfino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Letar du efter en plats där du kan varva ner, en bit bort från folkvimlet, bada i kristallklart vatten och njuta av vackra solnedgångar, då ska du välja Hotel Delfino.

Njut av hisnande solnedgångar

Det finns vissa hotell som är mer priviligerade än andra, och man kan säga att detta hotell är ett av dem. Den fina placeringen ute på klippan gör att du dels får ett lugnare läge, men även panoramautsikt över det dramatiska landskapet. Speciellt från solstolarna som finns placerade vid poolområdet där du ser ljusen från Capri som ligger mitt emot dig. För att komma ner till havet får du ta trapporna, men belöningen är stor och du kan bada i kristallklart vatten. Om du tycker om sälta, men föredrar poolkanten kan vi berätta att det är saltvatten poolen.

Du bor lite avsides, men ändå så nära

Sorrentohalvön är en lummig och mycket vacker plats med dramatisk kustremsa, så även här i Massa Lubrense. Det perfekta är att du har endast 7 km in till Sorrento's livliga centrum, där du har allt från butiker, uteserveringar, restauranger till tågstation och båtar till Capri och Neapel. Du kan även ta en runda bort till Sant'Agata där du har ett par trevliga restauranger eller utforska den magiska Amalfikusten med byar som Positano och Amalfi.

Att äta god mat är lite av en livskvalité

Känner du för att "stanna hemma" går detta ypperligt för på Hotel Delfino finns två barer, Miracapri och Le Sirene, som serverar goda drinkar och cocktails samt två restauranger. La Rotonda serverar frukost och middag, och framför allt en underbar 360 graders utsikt. Så luta dig tillbaka och njut av traditionella rätter från området ackompanjerat av ett gott vin. På Punta San Lorenzo, som även håller öppet för allmänheten, kan du luncha på panoramaterrassen. Olika temakvällar hålls och man kan ordna special meny för dig som önskar som t ex vegetariskt och glutenfritt.

Välj den utsikt som passar dig bäst

Rummen är trevligt inredda i marin stil har antingen en queensize säng eller två twinbäddar. Du kan välja mellan dubbelrum med utsikt över trädgården (fönster) eller dubbelrum med utsikt ut över havet och balkong. Faciliteterna är desamma med aircondition, Sat-TV, minibar och förvaringsbox.

Bra att veta

Det hålls ibland olika events på hotellet som t.ex. bröllop.

Läs mer om Hotel Delfino

Läs om rummen på Hotel Delfino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map