Hotell i Massa Lubrense i Kampanien

Grand Hotel Due Golfi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det stilrena Grand Hotel Due Golfi är ett fint hotell, som ligger i gröna omgivningar i den lilla staden Sant' Agata sui Due Golfi ca. 15 minuters bilkörning från Sorrento och få minuters promenad från byns centrum. Grand Hotel Due Golfi stoltserar med en fantastisk utsikt och härifrån kan du enkelt besöka Pompei, Neapel, Amalfikusten och öarna Capri och Ischia. Till trevliga Sorrento erbjuder hotellet en gratis shuttlebus till centrum flera gånger om dagen.

Pool-området är imponerande

Hotellet ligger en bit från stranden, men vad gör det när det finns ett riktigt fint och inbjudande poolområde. Förutom den nämnda utsikten finns det även en poolbar så du kan få något gott att dricka när solens strålar värmer. Under dagen serverar baren även lättare rätter och i hotellrestaurangen kan du äta en god lunch eller middag med lokala och italienska specialiteter. Både service och faciliteter håller hög nivå, och hotellet är ett perfekt val för en avkopplande semester. Skulle du behöva gå online finns det gratis wi-fi på hela hotellet. Ankommer du i bil finns det gratis parkering till förfogande. För de aktiva finns en tennisbana och en liten fotbollsplan.

Läs mer om Grand Hotel Due Golfi

Traditionellt inredda rum

De totalt 65 rummen på Grand Hotel Due Golfi är fint inredda samt utrustade med telefon, minibar, satellit-TV, aircondition (maj till september) samt badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett. Flera av rummen har balkong, en del vänder mot parkeringsplatsen medan andra har havsutsikt.

Läs om rummen på Grand Hotel Due Golfi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map