Omdömen från Casa Titigliano

 
Casa Titigliano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Titigliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Lubrense här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Titigliano

Läs personliga omdömen av Casa Titigliano som ligger i Campania. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Titigliano. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Petra med familj från Stockholm i Sverige bodde på Casa Titigliano i Massa Lubrense från den 28. juni till den 5. juli 2008.

Massa Lubrense har härligt klimat, bedårande natur och vänliga människor men just Casa Titigliano är knappt värd sina 2.5 stjärnor. Poolen var riktigt smutsig opch ofräsch. Färgen lossnade i stora flagor från botten och låg i högar blandat med alger och skräp från träden runtomkring. De lovade att städa den men inget hände (och frågan är om det hade hjälpt - den behöver nog en totalrenovering). Solstolarna och parasollen var rostiga och trasiga. "Sportklubben" var ett dåligt skämt och bestod av en sliten "fotbollsplan"/"tennisplan" i miniformat. Vår lägenhet var charmig men jättesliten. Många trasiga handtag, trasigt kakel, trasiga väggkontakter vi fick dra en skarvsladd tvärs över lägenheten för att se en fladdrig bild på vår 14 tums TV.... Vårt kombinerade kök/sovrum/vardagsrum hade inga fönster och EN lampa som fungerade - det var mörkt. Trots upprepade påstötningar fixade de det inte.

När vi var där var det relativt få turister där och vi fick en "riktig" Italiensemester med god mat och vin till bra priser. Vägarna är lite trånga och slingriga och man får räkna med att att det tar längre tid att förflytta sig än det ser ut på kartan. På grund av de branta bergen på kusten finns få sandstränder - på de som finns står solstolarna utan mellanrum i långa rader och vattnet är ganska smutsigt. Men omgivningarna är otroligt vackra och det är en upplevelse bara att köra längs kusten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kurt med familj från Göteborg i Sverige bodde på Casa Titigliano i Massa Lubrense från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Vi tyckte området Casa Titigliano var mycket trevligt och lugnt. Poolen var ren och välskött ( många av stolarna var dock trasiga).

För att hitta till Casa Titigliano är det nödvändigt att studera karta och väganvisningar från er noggrant, såväl före som under bilfärden( från i vårt fall Napoli).

Vi är mycket nöjda med In-Italia. Allt fungerade till 100%.
Vi vill passa på att meddela att det från och med i våras också finns en restaurang, L´Osteria degli ulivi, på området Freedom Holiday Residence. Den ligger precis vid receptionen och har specialerbjudanden till gästerna.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Eva med familj från Stockholm i Sverige bodde på Casa Titigliano i Massa Lubrense från den 28. juli till den 11. augusti 2007.

Ja, området vi bodde i var trevligt och välskött, fin trädgård, och personalen i receptionen och i poolområdet och baren var mycket trevliga och väldigt service-minded. Poolen var härlig och välskött. Däremot fungerade tennisbanan inte alls som tennisbana, den var vanskött och gick inte att spela på, vilket blev en liten besvikelse för våra ungdomar. (Det är synd att man obligatoriskt betalar 5000 kr extra för "activity card" i 2 veckor, som egentligen endast inkluderar en fin pool). Vi tyckte också att era skriftliga tips och instruktioner ang. boende i Italien var bra. Det var roligt att bo "på landet" och komma italiensk vardag och fest inpå livet. Vi gjorde en fantastisk utflykt till Capri på arrangemang från receptionen och de körde oss då också till hamnen. Det är ett tips till andra gäster på Casa Titigliano.

Vi bodde i två olika lägenheter under våra två veckor, vi bad själva att få byta. Den första lägenheten var stor och fin och hade bra standard men väldigt trist uteplats. Den andra lägenheten var mindre också med bra standard, men hade en jättefin uteplats, som inte alls hade använts av dem som bodde där före oss.

Kommentar: Vår familj använder uteplatsen väldigt mycket. Vi försökte redan vid bokningen få besked om uteplatsen men det var inte möjligt. Det vore roligt om det var möjligt att vid bokningen reservera en lägenhet med bra uteplats, för vår del har det stor betydelse för hela semesterupplevelsen. Att sitta inne och äta mitt i sommaren är för oss ingen hit. Andra resenärer prioriterar annat och det är OK.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Residence Gocce di Capri

Massa Lubrense, Campania

Costa Alta

Sorrento, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Campania

search map