Agriturismo i Massa Lubrense i Kampanien

Casa Titigliano

 
Casa Titigliano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Titigliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Massa Lubrense här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan de kända städerna Sorrento och Positano ligger den högt belägna Massa Lubrenese med utsikt över havet. Utsikten är imponerande och man är betydligt friare här uppe än nere vid kusten.

Det gamla lanthuset Casa Titigliano är byggt av den lokala tufstenen och den klassiska stilen gör det svårt att fastställa om huset härstammar från 1600-talet eller endast från Mellankrigstiden. Området är mycket grönt och friskt så utöver att njuta av livet i den väldiga trädgården finns det goda möjligheter för kortare eller längre turer på de många vandringsstigarna i området.

Läs mer om Casa Titigliano

De närmaste dagsbutiker ligger ca. 400 meter från gården medan den närmaste staden (Sant’Agata sui due Golfi) ligger endast två kilometer bort. Övriga avstånd av intresse: stranden 5 km och Sorrento 10 km.

Alla lägenheterna är utrustade med TV, aircondition (mot betalning) och parkeringsplats. Dessutom finns det en härlig pool, tennisbana, tvätteri och en terrass med solstolar och parasoller. Det obligatoriska klubbkortet i högsäsongen inkluderar transferbus till stranden med fasta körtider, biljard, bordtennis osv.

Läs om lägenheterna på Casa Titigliano

Dölj texten
 
 
search map