Villa i Maiori på Amalfikusten

Villa La Ginestra

 
Villa La Ginestra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Ginestra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa La Ginestra ligger på Amalfikusten och bjuder på en sällsynt kombination av en fantastisk utsikt, pool med havsvatten, lugnt läge i isolerade omgivningar men ändå nära kustens många charmerande städer.

I centrum av Maiori som ligger 4 km från villan finns både butiker, barer samt ett gott urval av restauranger (den närmaste ligger dock endast 1,5 km från villan). Maiori är i övrigt känt för att ha Amalfikustens längsta sandstrand vilket gör den till ett populärt ställe för barnfamiljer. Villan ligger på en bergskant var man från toppen ser ut över havet. Det omkringliggande landskapet består av en blandning av pinje-, oliv- och teaträd tillsammans med Medelhavsvegetation som fortsätter ända ner till havet. Villa La Ginestra nås genom den kustnära huvudvägen och har sin privata infart skyddad av en elektriskt kontrollerad port och plats till 3 bilar.

Läs mer om Villa La Ginestra

Villan är på 190 m² och har plats för 8 personer och utomhus kan man njuta av den 60 m² stora östvändna terrassen med bord och stolar samt många små trevliga avslappningsområden. Vid havsvattenspoolen (6 x 14 meter) som ligger en etage längre ner (39 trappsteg), finns solstolar, dusch en pergola som skyddar mot solens varma strålar. Oavsett varifrån du väljer att njuta av solen och den lätta brisen finns det här en makalös utsikt över den azurblåa Medelhavet och Amalfikusten.

Villa med 8 sovplatser:
- I villan som har aircondition/värmeanläggning möts man av rustika stenmurar, terracottagolv samt en vacker och modern inredning. Här finns en stor matsals och uppehållsrum med satellit-tv, Cd spelare, matbord med plats för 8 personer, panorama fönster och utgång till den östvända terrassen. I köket finns alla moderna fasciliteter så som ugn och spis med 4 gasplattor, micro, diskmaskin, brödrost, espressomaskin, kylskåp och frys.

Dessutom finns här fyra sovrum som alla är olika men smakfullt inredda, samt 4 badrum:
- Ett sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen samt ett eget badrum med toalett och badkar.
- Ett rymligt master sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med toalett och badkar.
- Ett sovrum med två enkelsängar(kan sättas ihop till dubbelsäng) och utgång till den östvända terrassen, samt badrum i hallen med toalettm badkar och tvättmaskin.
- Ett mindre sovrum med två enkelsängar (kan inte sättas samman till dubbelsäng) samt ett litet badrum (i hallen) med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map