Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Terrazza Acquachiara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här du fint endast en kilometer från Maioris folkliga centrum med butiker, caféer, restauranger och andra nöjen. En perfekt utgångspunkt för utflykter på Amalfikusten.

Magnifik utsikt, historisk prägel samt pool och strand

Från lägenhetens stora fönster kan man njuta av utsikten över nästan hela den vackra kusten samt det ståtliga utkikstornet som en gång i tiden bevakade kustremsan. Vid lägenheten har man installerat en pool på ca. 40 m² med tillhörande solterrass. Från lägenheten går man ca. 250 trappsteg ner för att komma till en privat liten plattform varifrån man kan ta ett dopp i havet, detta delas med 3 andra hus. Vattnet blir genast djupt här och rekommenderas därför inte till barn eller dåliga simmare. Vill man ha en riktig strand så finns Amalfikustens största sandstrand ca. 1 km från lägenheten.

Läs mer om Terrazza Acquachiara

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten har två ingångar, den ena kommer man lätt till med bil eller till fots och den andra endast till fots då den ligger ca. 60 trappsteg upp. I lägenheten finner man ett välutrustat kök med ugn samt matsal med TV, bord, stolar och bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med king size dubbelsäng, sovrum med två separata sängar eller en king size dubbelsäng, badrum med toalett, dusch och tvättmaskin, ännu ett badrum med dusch samt en stor terrass som omger lägenheten. Terrassen är utrustad med trädgårdsmöbler och grill.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map