Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

San Pietro Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På San Pietro Residence kan du välja mellan att bo i dubbelrum med frukost eller i lägenhet, där du har möjlighet att laga maten själv. Oavsett vilket du väljer har du de faciliteter som behövs för en komfortabel semester och området du befinner dig i, Amalfikusten, har många fantastiska pärlor du bör upptäcka.

Det tar ca. 10 min att till fots gå ner till havet och centrum, en väg på ca. 900 meter. Och skulle du tycka att denna sträcka fram och tillbaka till stranden är för lång kan du nyttja den shuttleservice som finns att tillgå. Men du behöver inte ta dig så långt för att få sola och bada eftersom här finns ett poolområde med solstolar, parasoll och en pool med olympiska mått. Även barnen har en pool att plaska och leka i. En poolbar med uteservering finns där du kan beställa goda cocktails som du kan avnjuta antingen vid poolen eller i trädgården. Sedan kan du avrunda kvällen i restaurangen som serverar traditionella rätter från regionen Campania.

Du bor vid en underbar kust

Om du tröttnar på allt solande, badande och vilande kan du utmana en vän i ett tennisparti och biljard eller så hyr du cykel och ger dig ut på äventyr antingen längs kusten eller inåtlandet, upp i bergen. Amalfikusten är nämligen en underbar plats med många sevärdheter. Underbara byar och trevliga städer som Positano, Amalfi och Sorrento bör upplevas och så även en dagstur till ön Capri. Du kanske även kan passa på att ta en tur till Neapel och Pompeji där utgrävningarna får dig att tappa hakan.

Välj lägenhet eller hotellrum

På San Pietro Residence kan du välja mellan tvårums-, eller trerumslägenhet samt dubbelrum. Lägenheterna är utrustade med kokvrå, TV och förvaringsbox samt utsikt till antingen poolen eller trädgården. Rummen är utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox (mot avgift), minibar.

Läs mer om San Pietro Residence

Läs om l√§genheterna på San Pietro Residence

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map