Omdömen från Residence Panoramic
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En underbar semester

Vi har haft en underbar semester med massor av sol och värme, vilket vi njöt av i fulla drag. En läcker strand i vackra naturomgivningar, där vi bara hade två minuters gångavstånd till hotellet. En härlig takterrass med möjlighet till frukost och att vistas hela dagen. Härifrån var det en fantastiskt vacker utsikt.
Däremot var vi besvikna över hotellets standard i förhållande till det höga priset som vi fick betala. Det gjorde oss mycket besvikna att det bara var roomservice (städning, rena handdukar) två gånger under loppet av de 11 övernattningar som vi hade. På toppen av det skulle vi betala för slutrengöring - det tycker vi faktiskt är oförskämt med tanke på hur mycket vi har betalat för vistelsen och hur lite städning vi faktiskt fick för pengarna under vår vistelse. För övrigt skulle vi själva bära ner avfall till en container varje dag.
Det är för övrigt lite besvärligt att ta sig till området.
Allt som allt hade vi en härlig semester - men vi hade faktiskt kunnat få mer för pengarna någon annan stans.

Amalfikusten som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Børge Stort tack för dina synpunkter på er vistelse på Residence Panoramic. Det gläder mig att höra att ni har haft en härlig semester på Amalfikusten, med massor av sol och värme. Residence Panoramic erbjuder semesterlägenheter, och som vi skriver i vår FAQ om boendeformer/inkvartering så är det mycket vanligt att det kommer vara byte av sängkläder och handdukar på lördagen eller halvvägs in i vistelsen, om du bokar en vistelse på mer än en vecka. När det är sagt, så är det ofta möjligt att få extra byten av sängkläder/handdukar mot betalning, du kan alltid förhöra dig om möjligheterna i receptionen. Uppskattar du "hotellservice" så som daglig städning, byte av handdukar m.m., så kontakta oss gärna direkt nästa gång innan ni bokar er vistelse, för vi sitter här just för att kunna guida er till helt rätt val av boende, som lever upp till de önskemål som ni har angående er semester. Jag ser fram emot att få hälsa er välkomna en annan god gång! Vänliga hälsningar, Amalie

Residence Panoramic
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Residence Panoramic
 
search map