Omdömen från Residence Panoramic
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastisk oförglömlig semester. Semesterlägenhet i Maiori som förväntat. En hit!

Transfer med "Suntransfer" till/från lägenheten var som förväntat bra, bekvämt och tryggt.

2 rum med direkt havsutsikt och lång terrass var precis så bra, som bilderna visar.

Bra inredning, köket ok (semester), gasspis - kom ihåg tändstickorna, men ugnen tänder själv vid aktivering. Hotellet mycket rent och fint.

Man märker att Maiori är en semesterstad, dit primärt italienare håller semester, då det är långt mellan typiska turister.

Det startade annars inte så lovande på Panoramic Residence, då vi lördagen kl 17 fick en 1-rumslägenhet. Först dagen efter kl 12 fick vi tillgång till 2-rumslägenheten som vi hade betalt för. Därför kunde vi inte fullfölja planen om att köpa in mat på lördagen. Surt då vi först kunde göra detta på måndagen efter klockan 13. "Kompensationen" i form av en dags frukost var blek.

Ett bra råd till semesterstället: ge instruktioner till ugn och gasspis vid ankomst, samt berätta hur man ska källsortera.

Vidare var flygbolaget (Ryanair) en katastrof pga underbemanning vid Napoli incheckning. Vi spenderade 3 timmar i kö, och fick stressa genom security för att komma på flyget.

Men det ändrar inte det faktum att det har varit en fantastisk resa.

Amalfikusten som semester-destination

Baserat på senare användning av bussar i området, är vi glada för att vi valde bussturen från Napoli flygplats till Napoli, för att sedan ta en annan buss från Napoli till Maiori - vi kom fram säkert 3,5 timmar snabbare över bergen med Suntransfer.

Kom ihåg tändstickor

Flera bra supermarknader i närheten, och lokala butiker. Superkonditori "Naples" på huvdgatan, men också en bra köpman T.G. Capone 21 som ligger nära Hotel Pietra Di Luna.

Residence Panoramic
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Residence Panoramic
 
search map