Omdömen från Residence Panoramic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Panoramic

Läs personliga omdömen av Residence Panoramic som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Panoramic. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Jan med familj från Hammarö i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 1. till den 8. juli 2006.

Vi är mycket nöjda med vår resa och har med oss många fina minnen hem från vår vistelse i den lilla staden Maori! Vi kan verkligen rekommendera Maori. Boendet var fantastiskt fräscht och trevligt. Lägenheten hade ett mycket trevligt och funktionellt kök, som vi utnyttjade till att laga både frukost och goda luncher och middagar med varor från de små butikerna, som låg i närheten av hotellet. Pastan var oförglömlig.... Ett tips för att hålla reskassan nere är att utnyttja köket och laga god mat av de härliga inhemska råvarorna, som lätt gick att få tag på i de närliggande speceributikerna. Personalen i de inhemska butikerna var så hjälpsamma när det gällde att tipsa om parmesanost, lufttorkad skinka etc!Hotellpersonalen på hotel Panoramic var mycket tillmötesgående. De kunde inte prata så mycket engelska, men de var mycket gästfria och vänliga och fri bevakad parkering ordnades varje dag precis utanför hotellets entré.Balkongen hade en fantastisk utsikt och hela lägenhetshotellet var mycket fräscht, modernt och trevligt inrett. Den lilla staden var mysig att strosa i både på kvällar och om dagarna. Ett tips för den som vill utnyttja de härliga badstränderna är att använda sig av den betalfria stranden som låg mitt emot hotellet. Stränderna som hade solsängar och parasoll var hiskeligt dyra och är man som vi, en familj på 4 personer kunde en sådan strandvistelse gå på 500 kr.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Efter att ha tillbringat några sköna dagar på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino fortsatte Lotta & Peter från Ystad i Sverige sin resa i södra Italien till Maiori där de bodde på Residence Panoramic från den 1. till den 8. juli 2006.

Vidare mot Amalfikusten som är en helt underbar sträcka. Vi bodde något som heter .Maori Vi bodde på ett lägenhetshotell med ballkong flördelen var att vi bodde på de översta våningarna med en fin utsikt över havet. Beflokningen här var härliga och vlket vi blev förvånade över att de var dktiga på engelska. Ett dopp i havet varje dag för stranden låg precis i närheten.Vi gjorde lite utflykter längs Amalfiksten bl.a Sorento där vi givetvis köpte Limonchello. Från Sorento är det lätt att ta båten över till Capri. Var även i de närliggande byarna som inbjöd till mycket bl.a Amalfi.Vi föredrar att bo i lägenhet, där kan man själv fixa sin frukost och sen själv välja bland ett härligt utbud av resturanger.

Innan det var dax att åka hem gjode vi ett besök i Pompeji, vilket man kan rekomendera. Sista natten bodde vi en stad som heter Frascati, låg några mil utanför Rom.Där bodde vi på ett hotell mitt i stan, (svårt att hitta) Ett härligt folkvimmel på kvällen och charmiga resturanger med vänlig personal.
In-italia har uppfyllt våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map