Omdömen från Residence Panoramic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Panoramic

Läs personliga omdömen av Residence Panoramic som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Panoramic. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin med sällskap från Stora Höga i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 15. till den 22. september 2007.

Vi är jättenöjda med boendet och resmålet. Tack!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Annelie med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 7. till den 21. juli 2007.

Hej Marcus! Tack vi har haft en utmärkt resa. Allting fungerade mycket bra överallt och vi fick precis vad vi förväntade oss. Vi kan rekommendera era researrangemang till andra. Om man kunde önska något mer vore det att få ett lakan- och handduksbyte i Rom. Tio dagar med 35-gradig värme och ingen tillgång till tvättmaskin var i längsta laget......

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Janos med hustru från Malmö i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 21. till den 28. oktober 2006.

Vi var mycket nöjda med vårt boende även om det stod flera hus framför vårt rum som förstörde havsutsikten. Det var härligt med parkeringsplatsen som var framför hotellet. Vi hittade mycket bra kartor i receptionen och i turistbyrån - som visade olika vandringsmöjligheter längs kusten, bl.a. gudarnas stigar som börjar redan i Nocelle - och upptäckte en hel del av kusten till fots. Det var många trappor som man måste klättra och stigarna var inte alltid kantade av något skydd men utsikten var vacker över klipporna och havet.
Vi fick busstidtabellen i receptionen och passade på att åka buss också mellan byarna och vi tog båt från Amalfi till Capri.
Maiori är ett mycket trevligt ställe med bra trafikförbindelser till andra byar, stranden är ganska stor jämfört med andra byar och den livliga trafiken är inte störande i byn.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map