Omdömen från Residence Panoramic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Panoramic

Läs personliga omdömen av Residence Panoramic som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Panoramic. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk lägenhet med vackert läge

Lägenheten är belägen otroligt central, 50 meter till offentlig strand, 100 meter till supermarknad och busstopp. Lägenheten är elegant inredd. Köket saknar lite utrustning, men är annars rent och snyggt. Takterrassen har utsikt över staden och havet och är bara helt underbar. Personalen mycket hjälpsam med tips om allt.

Rekommendationer till andra gäster

Ställ bilen på hotellets gratisparkering och låt den stå där hela semester. Använd bussarna istället. De kör ofta mellan städerna och mycket billiga. Eller ta båtarna mellan städerna. Också dessa är billiga och byarna är ännu vackrare från havssidan. Ravello är ett måste, men ta bussen dit.

Residence Panoramic
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Margaretha och Leif med vänner från Kungälv i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 24. september till den 1. oktober 2009.

Vi är oerhört nöjda med vår resa till Amalfi-kusten! Vi var två par från Kungälv och Lidköping, som bokade flyg via Lufthansa till Rom och därifrån hyrde vi en bil av Maggiore via In-Italia. Vi fick en Alfa Romeo istället för en Fiat Stilo utan extra kostnad. Första dan körde vi ner till Gaeta ca 15 mil och bodde i ett 4-bäddsrum på Hotel Serapo. Ligger fint precis vid havet. När vi kom dit åt vi en buffé på hotellet, som kostade skjortan (ca 1000 kr för 4 pers)! Smakade inte så bra heller, tyvärr

Därefter körde ner till Maiori ca 17 mil och det var inga problem att hitta, tack vare vår gps. Vi hade läst en artikel i GP den 15 mars 2009 om Amalfi-kusten och blev intresserade av Recidence Panoramic, som vi sedan bokade via er. Vi bokade ett 4-bäddsrum i 7 nätter torsdag-torsdag, men när vi kom fram fick vi varsin fin lägenhet utan extra kostnad. Rent och fint och en jättetrevlig takterass, som vi satt på ibland eller solade. Hotellet låg innanför ett annat hus, så vi stördes inte av trafiken och en kort promenad till havet. Vi hade underbart väder och vattnet var fantastiskt klart och rent. Ett lyckokast att bo i Maiori! Lugnt, inga turister i slutet av sept. Vi gjorde utflykter varje dag till Ravello, Scala, Amalfi, Positano. Det var väldigt trångt i Positano och vi parkerade bilen högt upp, så det blev en lång promenad ner till vattnet. En dag åkte vi upp till Tramonti och åt på en vägkrog i en stor vägkorsning, som hade jättebra kyckling bl.a. Maten i Italien är lite si och så, det är inte som i programmet "Solens mat" precis. Men ibland hittar man bra restauranger. Och man får räkna med att det är dyrt! Vi lagade mat "hemma" varannan kväll.

Torsdagen den 1 okt åkte vi vidare mot Rom via Tramonti och över bergen till motorvägen. Vi åkte tll vingården La Selvotta i Genzano di Roma och låg där en natt. Trevligt mottagande av familjen, där vi åt en jättegod lunch under solskyddad terass. Där odlades det vindruvor, oliver, citroner, kiwi, fikon, granatäpplen och grönsaker. En oas så nära Rom! Sista dagen hann vi med en utflykt till Castel Gandolfo, påvens sommarresidence. Trevlig by med utsikt över Lago Albano.

När vi körde in på motorvägen till flygplatsen lyste dieselmätaren rött, så det var lite nervöst innan vi fick tankat. Ca 80 mil körde vi allt som allt. Och hela resan (10 dagar) kostade ca 10.000:- per person för allt (flyg, boende, bil, diesel, mat och dryck)

Jag bifogar en tidig morgonbild från Maiori och en bild från fiskebyn Cetara!

Enda incidenten på resan, var 20 min försening från Rom, så våra väskor fick vi inte med oss från Landvetter. Men dagen efter vid 16-tiden kom en taxi med dem!

In-Italias kommentar

NOTERA: Hotel Serapo var inte bokat genom In-Italia.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ann & Herman från Farsta i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 26. juli till den 2. augusti 2008.

Staden Maiori var en bra utgångspunkt för att per bil utforska Amalfikusten/Sorrentohalvön. Restaurangerna var bra men de räckte knappt till för att kunna gå till en ny restaurang varje kväll under en veckas tid. Att gå till Minori 1 km bort visade sig svårt p.g.a. trafiken, det finns inte någon trottoar mellan orterna. Hotellet var mycket bra, ingenting saknades. Ett extra plus var den avgiftsfria parkeringsplatsen. Eftersom lägenheterna ligger på våning 5 och 6 (hissfinns) stördes vi inte av gatutrafiken. Vår balkong med havsutsikt var magnifik.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map