Omdömen från Residence Panoramic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Panoramic

Läs personliga omdömen av Residence Panoramic som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Panoramic. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Panoramic

Vi var 3 systrar som reste från Köpenhamn till Napoli med Ryanair. Valde att åka de 69 km till Maiori från flygplatsen med taxibolaget Suntransfers - vilket var en mycket bra upplevelse (hade bokat hemifrån).
Hotellet ligger bra och vi njöt av utsikten från altanen över havet. Bra service på stället.
Våldsamt många turister i Amalfi och Positano - så vi var glada över att bo i Maiori, där det var lugn, ro och gott om plats överallt.
Vi gav upp att åka buss i området, då det var överfyllda och det var mycket kö på de små vägarna.
Vi tog oss till de olika städerna med färja/båt istället, vilka avgick några få hundra meter från hotellet.
In-Italia levde upp till våra förväntningar.

Residence Panoramic
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin semester på Residence Panoramic

Stället hade väldigt bra läge, det var rent, och servicen var hjälpsam och tillgänglig. Vi var där i 14 dagar och de bytade handdukar och sängkläder efter behov. Vårt rum hade delvis havsutsikt (något vi tyckte var direkt havsutsikt) och skugga på terrassen på eftermiddagen. Detta passade oss bra. Stället har gångavstånd till butiker och många olika matställen i mysiga Maiori. Det var enkelt att ta buss eller båt till de andra städerna i närheten. Vi hade också några fina vandringar i citronlunden över mot Minori, och upp till borgen som ligger över staden. Vi kommer gärna tillbaka hit.

Amalfikusten som semester-destination

Residence Panoramic
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med havsutsikt från sidan)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

En positiv upplevelse

Lägenheten vi hade svarade absolut till våra förväntningar. Terrassen använde vi mycket. Avstånden till stränder och centrum var utmärkt. På förfrågan fick vi god hjälp.
Det var bara några småsaker annars toppbetyg. Gasen uteblev en gång, men ordnades. Lite oklar info om soptömning. Frånvaro i receptionen med öppen dörr och nycklar hängandes tillgängliga. Men det gick bra. Hårda sängar efter vår standard, men...& en liten småsak precis vid ingången var bra att ha.
Maiori var ett bra val för oss. Bortom den "värsta turiststråken", som Amalfi i större grad.

Amalfikusten som semester-destination

Väldigt enkelt att ta båten från Maiori till Amalfi och andra platser. Offentlig buss fungerade också bra. Om man inte är rädd för höjder. Capri och Sorrento var lättillgängliga och rekommenderas.
Airport Shuttle båda hållen från Napoli rekommenderas. Bokas från receptionen. Bör informeras om.

Residence Panoramic
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk oförglömlig semester. Semesterlägenhet i Maiori som förväntat. En hit!

Transfer med "Suntransfer" till/från lägenheten var som förväntat bra, bekvämt och tryggt.

2 rum med direkt havsutsikt och lång terrass var precis så bra, som bilderna visar.

Bra inredning, köket ok (semester), gasspis - kom ihåg tändstickorna, men ugnen tänder själv vid aktivering. Hotellet mycket rent och fint.

Man märker att Maiori är en semesterstad, dit primärt italienare håller semester, då det är långt mellan typiska turister.

Det startade annars inte så lovande på Panoramic Residence, då vi lördagen kl 17 fick en 1-rumslägenhet. Först dagen efter kl 12 fick vi tillgång till 2-rumslägenheten som vi hade betalt för. Därför kunde vi inte fullfölja planen om att köpa in mat på lördagen. Surt då vi först kunde göra detta på måndagen efter klockan 13. "Kompensationen" i form av en dags frukost var blek.

Ett bra råd till semesterstället: ge instruktioner till ugn och gasspis vid ankomst, samt berätta hur man ska källsortera.

Vidare var flygbolaget (Ryanair) en katastrof pga underbemanning vid Napoli incheckning. Vi spenderade 3 timmar i kö, och fick stressa genom security för att komma på flyget.

Men det ändrar inte det faktum att det har varit en fantastisk resa.

Amalfikusten som semester-destination

Baserat på senare användning av bussar i området, är vi glada för att vi valde bussturen från Napoli flygplats till Napoli, för att sedan ta en annan buss från Napoli till Maiori - vi kom fram säkert 3,5 timmar snabbare över bergen med Suntransfer.

Kom ihåg tändstickor

Flera bra supermarknader i närheten, och lokala butiker. Superkonditori "Naples" på huvdgatan, men också en bra köpman T.G. Capone 21 som ligger nära Hotel Pietra Di Luna.

Residence Panoramic
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt!

Perfekt med parkering. Båtavgångar - enkelt, lätt och läckert. Fick rum med dubbelsäng och en fantastisk utsikt mot havet. Härlig frukostterrass, svårt att ta sig därifrån (det lyckades dock). Vänlig och hjälpsam personal, så kan varmt rekommenderas.

Amalfikusten som semester-destination

Nyttja båtarna!

Residence Panoramic
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Citronvandring.

Vi tyckte att lägenheten fungerade bra och att läget var bra. Fin utsikt. Allt var rent och fint, men vi hade otur och fick några kyliga dagar och då frös vi i lägenheten. Det var verkligen kallt och vi behövde ha filtar omkring oss inomhus. Hade uppskattat ett element!
Trevlig stad, men ostädad! Just innan vi reste började man emellertid att städa.

Citronvandringen Sentiero dei Limoni, var fantastisk, trots trapporna. Kaktusträdgården var häftig att uppleva och mycket fin plats uppe vid hotel Botanica. Dock är skyltningen dålig och man måste vara lite detektiv för att hitta.
Castello DI San Nicola var också en fin upplevelse, även den svår att hitta. Mannen som visade sitt lilla museum var en upplevelse i sig.
Tips: Ta inte bil på en söndag, alla är på utflykt och köerna är timmeslånga!!!

IL sientiero degli dei, en helt magisk vandring! Bilfärden dit var också fantastiskt vacker.
Att sedan avsluta vandringen med en lokal måltid uppe i Bomerano i Agerola var den bästa maten på hela resan.
Maten annars,nja...
Amalfi stad, trevlig och väl värd att besöka.
Ett tips är att lära sig att läsa vägkartan och att kunna följa gps-enheten.

Amalfikusten som semester-destination

Se ovan.
Jag har många vackra bilder.

Residence Panoramic
Rent och fint

Kallt.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastisk lägenhet med vackert läge

Lägenheten är belägen otroligt central, 50 meter till offentlig strand, 100 meter till supermarknad och busstopp. Lägenheten är elegant inredd. Köket saknar lite utrustning, men är annars rent och snyggt. Takterrassen har utsikt över staden och havet och är bara helt underbar. Personalen mycket hjälpsam med tips om allt.

Rekommendationer till andra gäster

Ställ bilen på hotellets gratisparkering och låt den stå där hela semester. Använd bussarna istället. De kör ofta mellan städerna och mycket billiga. Eller ta båtarna mellan städerna. Också dessa är billiga och byarna är ännu vackrare från havssidan. Ravello är ett måste, men ta bussen dit.

Residence Panoramic
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Panoramic
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med havsutsikt)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Margaretha och Leif med vänner från Kungälv i Sverige bodde på Residence Panoramic i Maiori från den 24. september till den 1. oktober 2009.

Vi är oerhört nöjda med vår resa till Amalfi-kusten! Vi var två par från Kungälv och Lidköping, som bokade flyg via Lufthansa till Rom och därifrån hyrde vi en bil av Maggiore via In-Italia. Vi fick en Alfa Romeo istället för en Fiat Stilo utan extra kostnad. Första dan körde vi ner till Gaeta ca 15 mil och bodde i ett 4-bäddsrum på Hotel Serapo. Ligger fint precis vid havet. När vi kom dit åt vi en buffé på hotellet, som kostade skjortan (ca 1000 kr för 4 pers)! Smakade inte så bra heller, tyvärr

Därefter körde ner till Maiori ca 17 mil och det var inga problem att hitta, tack vare vår gps. Vi hade läst en artikel i GP den 15 mars 2009 om Amalfi-kusten och blev intresserade av Recidence Panoramic, som vi sedan bokade via er. Vi bokade ett 4-bäddsrum i 7 nätter torsdag-torsdag, men när vi kom fram fick vi varsin fin lägenhet utan extra kostnad. Rent och fint och en jättetrevlig takterass, som vi satt på ibland eller solade. Hotellet låg innanför ett annat hus, så vi stördes inte av trafiken och en kort promenad till havet. Vi hade underbart väder och vattnet var fantastiskt klart och rent. Ett lyckokast att bo i Maiori! Lugnt, inga turister i slutet av sept. Vi gjorde utflykter varje dag till Ravello, Scala, Amalfi, Positano. Det var väldigt trångt i Positano och vi parkerade bilen högt upp, så det blev en lång promenad ner till vattnet. En dag åkte vi upp till Tramonti och åt på en vägkrog i en stor vägkorsning, som hade jättebra kyckling bl.a. Maten i Italien är lite si och så, det är inte som i programmet "Solens mat" precis. Men ibland hittar man bra restauranger. Och man får räkna med att det är dyrt! Vi lagade mat "hemma" varannan kväll.

Torsdagen den 1 okt åkte vi vidare mot Rom via Tramonti och över bergen till motorvägen. Vi åkte tll vingården La Selvotta i Genzano di Roma och låg där en natt. Trevligt mottagande av familjen, där vi åt en jättegod lunch under solskyddad terass. Där odlades det vindruvor, oliver, citroner, kiwi, fikon, granatäpplen och grönsaker. En oas så nära Rom! Sista dagen hann vi med en utflykt till Castel Gandolfo, påvens sommarresidence. Trevlig by med utsikt över Lago Albano.

När vi körde in på motorvägen till flygplatsen lyste dieselmätaren rött, så det var lite nervöst innan vi fick tankat. Ca 80 mil körde vi allt som allt. Och hela resan (10 dagar) kostade ca 10.000:- per person för allt (flyg, boende, bil, diesel, mat och dryck)

Jag bifogar en tidig morgonbild från Maiori och en bild från fiskebyn Cetara!

Enda incidenten på resan, var 20 min försening från Rom, så våra väskor fick vi inte med oss från Landvetter. Men dagen efter vid 16-tiden kom en taxi med dem!

In-Italias kommentar

NOTERA: Hotel Serapo var inte bokat genom In-Italia.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Torre Paradiso

Minori, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Campania

search map