Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Residence Panoramic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Panoramic ligger i Maioris centrum, precis bakom hamnpromenaden cirka 30 meter från stadens strand, som är den största och bredaste på Amalfikusten. Från Maiori kan du beundra och besöka kustens storslagna natur och pittoreska städer, utan att gå miste om en bra sandstrand i området.

Du bor bra och har ett bra läge

Residence Panoramic ligger som ovan nämnt bakom hamnpromenaden, så stadens trafik stör inte gästerna. Lägenheterna ligger på de två översta våningarna i en hög byggnad, och har alla aircondition, satellit-TV, telefon och privat parkering.

På hotellet finns, förutom lobbyn, en bar samt en liten frukostmatsal för dig som vill köpa till frukost på plats. Du har kort promenadavstånd till stadens trevliga restauranger, men eftersom du bor i komfortabla lägenheter kan du snabbt och enkelt själv laga till den mat du önskar, för att sedan njuta av den på din balkong och utsikt.

Nära till bad och utflykter

För dig som tycker om att ta ett morgon- eller kvällsdopp kan du knappt bo bättre eftersom havet och stranden ligger strax över gatan (vilket i sin tur innebär en skön utsikt från din balkong). Från Maiori kan du göra många trevliga utflykter, dels till intilliggande småstäder som Minori, Amalfi och Positano men även Sorrento, Capri och Pompeji. Bilen parkerar du bekvämt på den tillhörande parkeringsplatsen.

Läs mer om Residence Panoramic

Bo i rymliga lägenheter med balkong

Enrumslägenhet med 2 sovplatser
- Vardagsrum med kokvrå (ugn och fyra värmeplattor) och 2 sovplatser i bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch/kar. Lägenheterna har utgång till en möblerad balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
- Vardagsrum med kokvrå (ugn och fyra värmeplattor) och 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch/kar. Lägenheterna har privat balkong med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser
- Tvårumslägenheter med 5 sovplatser består av vardagsrum med kokvrå (med ugn och fyra kokplattor) och 2 sovplatser i bäddsoffa samt plats för extrasäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch/kar. Lägenheterna har privat balkong med bord och stolar.

Stället har dessutom hiss, mynttvätt och takterrass med frukostrestaurang och bar som kan nyttjas mot betalning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map