Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Residence Panoramic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Maiori, som ligger längs med den dramatiska Amalfikusten, är en trevlig liten stad med skönt läge intill havet. Här kan du slappa på en sandstrand, flanera längs med strandpromenaden och strosa runt i centrum där du har en del butiker, restauranger och uteserveringar.

Du bor bra och har ett bra läge

Trots att du bor mitt i centrum är Residence Panoramic beläget så att du inte störs av stadens trafik. Här finns, förutom lobbyn, en bar samt en liten frukostmatsal för dig som vill köpa till frukost på plats. Du har kort promenadasvstånd till stadens trevliga matställen, men eftersom du bor i komfortabla lägenheter kan du snabbt opch enkelt själv kocka till den mat du önskar, för att sedan njuta av den på din balkong och utsikt.

Nära till bad och utflykter

För dig som tycker om att ta ett morgon- eller kvällsdopp kan du knappt bo bättre eftersom havet och stranden ligger strax över gatan, vilket i sin tur innebär en skön utsikt från din balkong. Från Maiori kan du göra många trevliga utflykter, dels till intilliggande småstäder som Minori, Amalfi och Positano men även Sorrento, Capri och Pompeji. Bilen parkerar du bekvämt på den tillhörande parkeringsplatsen.

Läs mer om Residence Panoramic

Bo i rymliga lägenheter med balkong

Enrumslägenhet med 2 sovplatser
-Uppehållsrum med kokvrå (ugn och fyra värmeplattor) och 2 sovplatser i bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch/kar. Lägenheterna har delvis havsutsikt samt utgång till en möblerad balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
- Uppehållsrum med kokvrå (ugn och fyra värmeplattor) och 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch/kar. Lägenheterna har delvis havsutsikt samt utgång till en möblerad balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser
- Uppehållsrum med kokvrå (med ugn och fyra kokplattor) och 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch/kar. Lägenheterna har hel havsutsikt samt utgång till en möblerad balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Terrazzo Papavero

Atrani, Kampanien

Terrazza Rotonda sul Mare

Amalfi, Kampanien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence La Pianca

Musso, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare

search map