Omdömen från Residence La Divina

 
Residence La Divina är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Divina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence La Divina

Läs personliga omdömen av Residence La Divina som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence La Divina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anh och Lucas från Helsingborg i Sverige bodde på Residence La Divina i Maiori från den 10. till den 17. juli 2011.

Vår resa till Italien har varit den bästa semestern vi haft, tack vare Er.

Jag och min käraste kille anlände i Rom onsdag 6 juli, hann se allt vi ville se på bara 2 dagar men en viktig detalj är att vi tog guidade turer på alla de större sevärdheterna som Colosseum och Vatikanstaten (slipper den massiva kön + får den viktiga storytelling om ruinerna). Ett annat hett tips är att boka in sig på ett Hotel i närheten av Termini (centralstaionen). Något annat vi hade i baktanken var att inte stressa sig igenom allt man vill se, utan bara ta det i sin egna takt. En vanlig mänsklig hjärna klara ändå bara av att ta en viss mägnd av intryck på en dag, så varför stressa!?

Vi valde att stannade 4 dagar i Rom, sedan hyrde vi en Fiat Panda som tog oss till Maiori. Att köra i Italien är inget vi vill rekommendera (punkt slut).

Väl framme fick vi otur efter otur... Lägenheten som vi hade förbokat var inte i ett skick som förväntades (milt sagt). Strax där efter fick vi P-böter... sedan fortsatte oturen lite smått men tillräckligt lidelsefullt efter en sån här dag. Vi tog någar foto och skickade iväg de via email till in-italia med en medföljande textbeskrivning på vad som var på tok. Nu var klockan ganska sent in på kvällen så att in-itaila hörde av sig direkt på morgonen dagen efter. Åtgärder gjordes... Efter bara 1-2 timmar blev vi escorterade till ett nytt boende med privat pool och parkering, Residence La Divina. Boendet var bättre än perfekt!

Pompei... Pompei... Pompei... Måste ses!

Vi hade turen att få uppleva en speciell religös högtid (13 juli) i grannbyn Minori. Fyrverkerierna var helt otroliga, pga. de höga klipporna på båda sidorna, som gjorde att ljudet/smällen från raketerna studsade och upplevdes som en ljudförstäkare med ett eko. Smällen/ljudet vibrerade i hela kroppen och de var inte snåla med fyrverkerierna.

Tack än en gång in-italia och Marcus Stoltz för ett underbart bemötande, trevlig service och den snabba responsen.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anders med familj från Tyresö i Sverige bodde på Residence La Divina i Maiori från den 4. till den 11. juli 2009. Sedan fortsatte turen till Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate.

Som helhet är vi mycket nöjda och allt fungerade helt problemfritt. In-Italia's hemsida är mycket bra då det är lätt hitta både insipration och tydlig fakta. Extra plus att kunna läsa vad andra resenärer tyckt om orter och boende.

Residence La Divina i Maiori var rymligt och fräscht. Läget är mycket bra då det är nästan helt ostört av trafik men samtidigt bara två minuter från stranden och tre minuter till huvudgatan. Signora Angela i receptionen var fantastiskt hjälpsam, med allt från att fixa en trasig duschslang till att rekommendera restauranger, och det blev många kindpussar när vi reste därifrån.
Som alltid hjälper det till om man själv pratar lite italienska.

Själva Maiori är en trevligt liten stad med ett lagom utbud av butiker och restauranger för en veckas semester. Visst är det en del turister men stämningen är ändå väldigt italiensk - avslappnad och vänlig. Stranden är inte långgrund och består mest av klapperstenar men helt ok och vattnet är fantastiskt. Bra lido-bad med trevlig service, bar och välskötta toaltetter etc men var beredd på att det är väldigt trångt mellan solstolarna och ganska höga priser.

Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate tycker vi är en riktig pärla! Vi har rest i Italien ganska mycket och detta är utan tvekan den bästa lägenhet vi har haft. Välskött, rymlig och välutrustad lägenhet men framför allt de 2 uteplatserna och den fantastiska trädgården som gjorde att även våra barn (6 och 11 år gamla) tyckte att vi skulle äta hemma och bara sitta och njuta flera av kvällarna. Den trevliga ägaren och hans familj tog emot när vi ankom och kom regelbundet förbi för att kolla att allt var till belåtenhet. Det finns ingen pool men det är inget problem för oss som gillar havet bra. En hyfsad mataffär ligger precis runt hörnet och slaktaren ligger rakt över gatan. Enda nackdelen är att det är lite långt att gå (ca 1500 m) till de finare stränderna med lido-bad. Väl där är det å andra sidan otroligt vackra, lagom långgrunda sandstränder med fantastiskt klart vatten. Kan varm rekommendera Lido Azzuro om man vill hyra solstolar då de också har en riktig restaurang. Här åt vi härliga, långa luncher i skuggan nästan varje dag. Själva byn Santa Maria var avslappnad och trevlig med ett hyfsat utbud av restauranger.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Frank med familj från Knivsta i Sverige bodde på Residence La Divina i Maiori från den 12. till den 19. juli 2009.

Hej in-italia! Tack för eran superba information och service. Vi var mycket nöjda med vårat boende på La Davina och Maiori passade oss perfekt att bo i. Maiori är den stad på Amalfikusten som är bäst för familjer med små barn. Det fanns fina promenadsträckor, bra lekmöjligheter, relativt bra affärer och strand. På La Divina fanns en pool som barnen älskade. Lägenheten hade fint kök och eget avskilt rum för föräldrar. Restaurangerna är dock dyra och inte i toppklass. En kommentar angående köket var att det saknades en bra kökskniv. Stranden var jättedyr att vara på (minst fem Euro) vilket irriterade oss ganska mycket. Ett tips är att sitta på de lilla gratissträckor som finns kvar. Ett annat tips för lägenhetsboende är att ta med kryddor.
SITA Bussarna är bra att använda för utflykter runt hela kusten och billiga. Egen bilkörning är inte att rekommendera om man inte är en jätteduktig förare (vägarna är otroligt smala).

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza Acquachiara

Maiori, Campania

Aparthotel Santa Tecla

Maiori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map