Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Residence La Divina

 
Residence La Divina är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Divina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence La Divina är ett nyare residens med totalt 35 lägenheter som ligger super centralt i centrala Maiori, endast ca. 50 meter från standen som är en av de största på Amalfikusten.

Byggnaden som är fördelad på totalt 5 våningar blev inredd med semesterlägenheter 2003 och framstår som ett mycket fräscht residens. Det finns förutom de fina lägenheterna en stor pool, reception, hiss och en privat parkeringsplats (mot betalning).

Läs mer om Residence La Divina

Det finns tre sorters lägenheter som alla har balkong med utsikt till poolen, aircondition och satellit-TV. Trots närheten till havet är det ingen av lägenheterna som har havsutsikt. Lägenheterna städas två gånger i veckan inkl. ankomstdagen. Handukar för bruk vid poolen bör medtagas hemifrån.

Enrumslägenhet typ D med 2-3 sovplatser
- Enrumslägenheterna är på ca. 35 m² och har tre sovplatser. De består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel och enkel bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet typ C med 3-4 sovplatser
- Tvårumslägenheterna är på ca. 50 m² och har fyra sovplatser. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet typ B med 4-5 sovplatser
- Tvårumslägenheterna är på ca. 55 m² och har fem sovplatser. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map