Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Residence Due Torri

 
Residence Due Torri är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Due Torri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Due Torri ligger på huvudvägen strax utanför centrala Maiori. Placeringen helt ut till havet och endast 600 meter från centrum och stranden väger upp mot den trafik man bör förvänta framför allt under dagtimmarna.

Helt ut mot havet

Residence Due Torri ligger på en utsiktspunkt ovanför Acqua Chiara-bukten med havet hela vägen runt fasaden samt terrass med citronlundar på baksidan uppför sluttningen. På kort avstånd från lägenheterna ligger Hotel Due Torri, där det finns möjlighet att äta frukost och middag samt finner dygnet runt bemannad reception. Det finns också parkering, vilket ska förbokas men man betalar för på plats.

Läs mer om Residence Due Torri

Nyinredda och bekväma lägenheter

Lägenheterna är alla nyrenoverade 2012 samt utrustade med aircondition, satellit-TV och telefon. De är ljusa och bekväma med bra ljudisolering. De flesta av dem har balkong med fin havsutsikt - de som vänder mot bergsidan är något billigare men påverkas mindre av ljudet från kustvägen. På översta våningen finner gästerna en gemensam tvättstuga som kan användas mot betalning.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (utan havsutsikt)
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddar i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddar i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har balkong med fin havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Terrazza Giada

Atrani, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

search map