Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Residence Due Torri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Due Torri ligger på kustvägen, strax utanför centrala Maiori. Placeringen vid havet, och endast 600 meter från centrum och stranden, väger upp mot den trafik du bör förvänta dig att höra här, framför allt under dagstimmarna.

Helt ut mot havet

Residence Due Torri ligger på en utsiktspunkt ovanför Acqua Chiara-bukten där det också finns en privat strand som du har tillgång till via trappor. För att nyttja stranden betalas ett tillägg på högsäsongen, som dock också inkluderar två solstolar och parasoll. Du kan också ta dig till stranden i Maiori, som är den längsta på Amalfikusten, och det tar endast cirka 10 minuter att gå dit. Gå alltid ut mot havet, så är du säker på att bilarna ser dig. På den stora stranden finns ett offentligt område, som du kan nyttja gratis.

Läs mer om Residence Due Torri

En helt unik restaurang

Knappt 200 meter från lägenheterna ligger Hotel Due Torri. Här har du möjlighet att äta frukost och middag mot betalning, och utsikten över havet och Ravello är makalös. På hotellet finns också en dygnsöppen reception, där du kan få hjälp om du behöver. Det finns parkering på hotellet (begränsat antal platser), som ska förbokas och betalas på stället. Du bor också vid det gamla normander-tornet Torre Normanna, som är en av de bästa restaurangerna på hela Amalfikusten. Det kan varmt rekommenderas att avlägga ett besök på denna restaurang, för både maten och utsikten är fantastisk - men kom ihåg att boka ett bord! Alternativt finns det många andra bra restauranger i centrum av Maiori, där du också hittar hamnen varifrån du kan ta en båt till grannstäderna under högsäsongen.

Bekväma lägenheter

Lägenheterna är renoverades år 2012 samt utrustade med Wi-Fi, aircondition, Satellit-TV och pentry. De är ljusa och bekväma med bra ljudisolering. De flesta av dem har balkong med fin havsutsikt - de som vänder mot bergsidan är något billigare men påverkas mindre av ljudet från kustvägen. På översta våningen finner gästerna en gemensam tvättstuga som kan användas mot betalning.

Läs om l√§genheterna på Residence Due Torri

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Terrazza Acquachiara

Maiori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map