Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Residence Due Torri

 
Residence Due Torri är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Due Torri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Due Torri ligger på kustvägen, strax utanför centrala Maiori. Placeringen vid havet, och endast 600 meter från centrum och stranden, väger upp mot den trafik du bör förvänta dig att höra här, framför allt mitt på dagen, då du säkerligen själv är ute på äventyr.

Helt ut mot havet

Residence Due Torri ligger med utsikt över Acqua Chiara-bukten där det också finns en privat strand som du har tillgång till via trappor. Här kan du hyra strandservice om du önskar. Du kan också ta dig till stranden i Maiori, som är den längsta på Amalfikusten, och det tar endast cirka 10 min att gå dit. Gå alltid ut mot havet, så är du säker på att bilarna ser dig. På den stora stranden finns ett offentligt område, som du kan nyttja gratis.

Läs mer om Residence Due Torri

En helt unik restaurang

Knappt 200 meter från lägenheterna ligger Hotel Due Torri. Här har du möjlighet att äta frukost och middag, mot betalning, och utsikten över havet och Ravello är makalös. På hotellet finns också en reception (öppen 24/7), där du kan få hjälp, tips och råd om du behöver. Det finns parkering på hotellet (begränsat antal platser), som ska förbokas och som sedan betalas på stället.

Du bor också vid det gamla normander-tornet Torre Normanna, som anses vara en av de bästa restaurangerna på hela Amalfikusten. Det kan varmt rekommenderas att avlägga ett besök på denna restaurang, för både maten och utsikten lär vara fantastisk - men kom ihåg att boka bord i god tid! Alternativt finns det många andra bra restauranger i centrum av Maiori, där du också hittar hamnen varifrån du kan ta en båt till grannstäderna under högsäsongen.

Bekväma lägenheter

Lägenheterna renoverades år 2012 och är utrustade med Wi-Fi, aircondition, Sat-TV och pentry. De är ljusa och bekväma med bra ljudisolering. De flesta av dem har balkong med fin havsutsikt - de som vänder mot bergsidan är något billigare men påverkas i sin tur mindre av ljudet från kustvägen. På översta våningen finns en gemensam tvättstuga som kan nyttjas mot betalning.

Läs om lägenheterna på Residence Due Torri

Dölj texten
 
 
search map